Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Την πρώτη του καθιερωμένη συνέντευξη τύπου έδωσε την Πέμπτη το απόγευμα ο προπονητής του Ο.Φ.Η. Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από την προσπάθεια των παικτών του, λέγοντας όμως παράλληλα ότι θα πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να δείχνουν διάθεση σε κάθε αγώνα. Παράλληλα τόνισε ότι ο Διαγόρας είναι μια καλή και επικίνδυνη ομάδα που χρειάζεται μεγάλη προσοχή.


Ο προπονητής του Ο.Φ.Η. ξεκίνησε τη συνέντευξη τύπου κάνοντας μια αναφορά στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με τον Ιωνικό: «Ήταν μια δίκαιη νίκη η οποία ήταν πολύ σημαντική για δύο λόγους. Πρώτον για την ψυχολογία μας, όσο και για τους βαθμούς που πήραμε. Παρά του ότι μπήκαμε χαλαροί στα πρώτα λεπτά του αγώνα, βρήκαμε τη δύναμη και τα ψυχικά αποθέματα να κάνουμε και δεύτερο γκολ που μας έδωσε και τη νίκη, ενώ είχαμε και ένα ακόμα καθαρό γκολ που ακυρώθηκε από τον Γκουέϊ, το οποίο κακώς δεν μέτρησε.

Παρά το γεγονός ότι ο Ιωνικός στο δεύτερο ημίχρονο είχε την κατοχή της μπάλας, καταφέραμε και κρατήσαμε το αποτέλεσμα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σε αυτό τον αγώνα με ικανοποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι τόσο αυτοί που ξεκίνησαν, αλλά και αυτοί που έπαιξαν σαν αλλαγή είχαν τρομερή διάθεση. Η διάθεση δεν είναι θέμα ημέρας όπως είναι το γκολ ή η σωστή πάσα. Έτσι πρέπει να παίζουμε και να το βελτιώσουμε και για τη συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράστασή του και τη βοήθεια που μας έδωσε να πάρουμε τη νίκη».

Ο Νίκος Αναστόπουλος όμως δεν θέλησε να μείνει περισσότερο στον αγώνα που πέρασε και έδωσε το στίγμα για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Διαγόρα: «Είναι και αυτό ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Διαγόρας δεν έχει να χάσει τίποτα και είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα που αν δεν προσέξουμε μπορεί να μας κάνει ζημιά. Για να έχει αντίκτυπο η νίκη της Νίκαιας θα πρέπει να κερδίσουμε και το Σάββατο. Ο κόσμος που είναι η μεγάλη δύναμή μας θα μας βοηθήσει και σε αυτό το παιχνίδι, που θα το παλέψουμε με διάθεση και είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε για την πορεία μας στη συνέχεια. Ένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, μπορούμε να το κάνουμε όμως με τη δική μας απόδοση. Η διάθεση είναι για μένα το άλφα και το ωμέγα».

Οι επιστροφές των Πίτσου και Γκουέϊ δίνουν περισσότερες λύσεις για τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος όμως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον διεθνή με την Ελπίδων Άρη Σοϊλέδη. Για τα αγωνιστικά του πλάνα και την πορεία της προετοιμασίας ο Νίκος Αναστόπουλος ανέφερε: «Την Παρασκευή το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία μας και είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε για την ενδεκάδα. Πάντα, σε κάθε αγώνα υπολογίζω 20 παίκτες και τόσους παίρνω στην αποστολή. Για αυτό το λόγο και όλοι μαζί δουλεύουμε στην τακτική και πρέπει όλοι να είναι σε ετοιμότητα».

Στις τελευταίες προπονήσεις ο τεχνικός του Ο.Φ.Η. δουλεύει αρκετά στην τακτική, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Για τη λειτουργία της ομάδας στον τομέα αυτό τόνισε: «Πρέπει να βελτιωθούμε τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Μια καλή ομάδα ξεκινά την καλή οργάνωσή της από την άμυνα. Εμείς παράλληλα διαθέτουμε κυνηγούς και μέσους που μπορούν να σκοράρουν με ευκολία. Κάθε εβδομάδα θα προσπαθούμε να προσθέτουμε στοιχεία στο παιχνίδι μας. Ευχαριστημένοι θα είμαστε μόνο όταν κάνουμε το αυτονόητο, να κερδίζουμε. Στόχος μας είναι όπου και αν παίζουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Μια ομάδα όταν παίζει εκτός έχει σκαμπανεβάσματα, γνωρίζω το πρόβλημα με το εύκολο γκολ που δεχόμαστε εκτός έδρας και πιστεύω ότι θα το λύσουμε. Πρέπει όμως όλοι να καταλάβουμε ότι η Β’ Εθνική είναι μια δύσκολη κατηγορία. Όλες οι ομάδες θα μας παίζουν σκληρά και θα θέλουν να μας κερδίσουν».

Ο Οκτώβριος έχει ένα ιδιαιτέρως φορτωμένο πρόγραμμα για τον Ο.Φ.Η., για το αν έχει στο μυαλό του ο Αναστόπουλος τυχών αλλαγές είπε: «Εγώ βασίζομαι σε 18-20 παίκτες και θέλω πάντα να σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και τώρα είναι με τον Διαγόρα».

Αναφερόμενος στην παραμονή του Κώστα Χανιωτάκη στην ομάδα και το αν θα υπάρξουν προσθήκες το προπονητικό επιτελείο, τόνισε: «Ήταν δικό του θέμα του Κώστα και είχε αίσιο τέλος. Είναι σημαντικό που έμεινε στην ομάδα, από εκεί και πέρα δεν μας ενδιαφέρει κάτι άλλο και κοιτάμε μόνο τον αγώνα με τον Διαγόρα και τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

πηγη:www.sporfm.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο