Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010
Στο αθλητικό κέντρο και όχι στο κανονικό γήπεδο της ομάδας μας έγινε η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ με την οποία συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου.
Η δυνατή βροχή που έχει «καταλάβει» το Ηράκλειο είναι η αιτία που έγινε αλλαγή στο πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, με στόχο να προστατευτεί ο χλοοτάπητας στο κανονικό γήπεδο.
Και η σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής, τομέας στον οποίο ο κ. Αναστόπουλος έδωσε ιδιαίτερη σημασία.
ΤΟ πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι παίκτες.
-Αν και η προπόνηση έγινε κάτω από συνεχή βροχή, όλοι οι παίκτες έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους στην εκτέλεση του προγράμμματος, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από το τεχνικό του ΟΦΗ.
-ΜΕ προπόνηση που θα γίνει αύριο το πρωί στις 11:30 στο αθλητικό κέντρο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Διαγόρα. Μετά το τέλος της προπόονησης θα επιλεγούν οι παίκτες που θα είναι στην αποστολή.
-ΤΟ Σάββατο επιστρέφει στο Ηράκλειο ο Γιώργος Κατσικογιάννης.

Ενός λεπτού σιγή
-Η διοίκηση της Football League ΟΠΑΠ έκανε αποδεκτό το αίτημα που κατέθεσε η ΠΑΕ-ΟΦΗ και στο παιχνίδι του Σαββάτου θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου παίκτη της ομάδας μας Χρήστου Νταβέλη και του άτυχου αθλητή Βασίλη Παδουβά.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο