Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010
Η ανανέωση των χορηγιών  μέσω διαφημιστικών πινακίδων στο κλειστό γυμναστήριο του μπάσκετ του ΟΦΗ,είναι ο στόχος του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ,όπως τόνισε ο ‘ίδιος στην χθεσινή(Τετάρτη) συνεδρίαση.Μαλιστα απηυθυνε έκκληση σε όλα μέλη του Δ.Σ. τα βοηθήσουν προς την κατεύθυνση αυτή.Αναφερόμενος στις επαφές που έχει κάνει μέχρι τώρα ο Βασίλης Ξημερης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μέχρι τώρα ανταπόκριση των επιχειρηματιών του Ηρακλειου,στο κάλεσμα του ΟΦΗ.Οπως τόνισε «νοιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω πραγματικά τους ανθρώπους που και φέτος θα στηρίξουν την προσπάθεια μας και θα είναι στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ.Ειμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των επαφών μέχρι και σήμερα και παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία πιστεύω ότι θα καταφέρουμε τον στόχο μας»τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.


ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΟΚ


Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ με αίτημα της προς την ΕΟΚ ζήτησε στο παιχνίδι με την Καλαμαριά στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Β’Εθνικής,να κρατήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου πρώην αθλητή του ΟΦΗ,Βασιλη Παδουβά.Στην χθεσινή(Τετάρτη) συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έγινε ειδική αναφορά στο δυσάρεστο γεγονός που σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του ΟΦΗ. «Χάσαμε ένα παιδί που προερχόταν από τα σπλάχνα του συλλόγου μας και ήταν και φίλαθλος της ομάδας μας.Αγαπουσε πολύ το σωματείο και το τμήμα μπάσκετ» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ,Βασιλης Ξημερης,που ζήτησε από τους ανθρώπους του τμήματος μπασκετ,να σχεδιάσουν κάποιες αγωνιστικές και όχι μόνο εκδηλώσεις ώστε ο ΟΦΗ να τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντος.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ
Το Σάββατο και ώρα 7.30μμ στα Χανιά η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ,στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Καλαμαρια,την επόμενη Κυριακή.Η ΕΟΚ ενημέρωσε τον ΟΦΗ ότι το παιχνίδι θα αρχίσει στις 2μμ.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΟΥ


Με τα καλύτερα λόγια για την δουλειά που γίνεται στα γήπεδα μπάσκετ του ΟΦΗ στην οδό Εφόδου,αναφερθηκε στο χθεσινό(Τετάρτη) διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ,ο υπεύθυνος ακαδημιών Γιώργος Μανιουδάκης.Οπως τόνισε «έχουμε την τύχη να διαθέτουμε ένα εξαιρετικό προπονητικό επιτελειο,που δουλεύει πολύ και τα αποτελέσματα έχουν ήδη φανει.Οι κ.κ.Γαλυφιανακης,Λιοντας,Γωνιωτακης και Δελατόλας κάνουν εξαιρετική δουλεία».Ικανοποιημένος από την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μπάσκετ του ΟΦΗ στην οδό Εφόδου,δηλωσε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ,ο οποίος έκανε λόγο για «μια νέα τάξη πραγμάτων στις ακαδημίες μπάσκετ».Και απηυθυνε έκκληση στους υπεύθυνους να υπάρχει στα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ,εντονη παρουσία από αθλητές της ακαδημίας,κατι για το οποίο θα γίνει προσπάθεια να καθιερωθεί από φετος,σε συνεννόηση με τους προπονητές και τους εφόρους των τμημάτων της ακαδημίας.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚ
Ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της Ένωσης που θα γίνουν την Κυριακή για την ανάδειξη νέας διοικησης,είναι η θέση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ,όπως την διατύπωσε προσωπικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ τόσο σε στελέχη της ΕΟΚ όσο και σε εμπλεκόμενους των επικείμενων εκλογών. «Το μπάσκετ στην Κρήτη πρέπει να είναι ενωμενο.Για το καλό του αθλήματος στο νησί το ψηφοδέλτιο πρέπει να είναι ένα και να υπάρχει ενότητα χωρίς αντιπαραθέσεις» επισημαίνει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ,ο οποίος θα δώσει το παρόν στις εκλογές της Κυριακής μαζί με τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ,Νικο Βλαχάκη.Ο ΟΦΗ όρισε υποψήφιους στις εκλογές τους Μανόλη Σκεπασιανό και Κώστα Παντατοσάκη.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΚΙ ΤΟΥ ΟΦΗ

Νεα μεγαλη επιτυχια για τον 8χρονο σκακιστή του ΟΦΗ,Νικο Σερπετσιδάκη,ο οποίος μετά την δεύτερη θέση που κατέκτησε στο Πανελλήνιο πρωταθλημα,καταφερε να διακριθεί και στο Πανευρωπαϊκό ατομικό πρωτάθλημα Νέων που έγινε στο Μπατουμι της Γεωργίας.Ο σκακιστής του ΟΦΗ κατέλαβε την 20η θεση,σε σύνολο 74 αθλητών από όλη την Ευρωπη.Αν αναλογιστεί κανείς ότι στους αγώνες συμμετείχαν σκακιστές ιδιαίτερα από την Ανατολική Ευρωπη,όπου το σκάκι είναι ιδιαίτερα αναπτυγμενο,αντιλαμβανεται κανείς το μέγεθος της διάκρισης του σκακιστή του ΟΦΗ,ο οποίος σημείωσε 5 νικες,μια ισοπαλία,ενώ είχε και τρείς ήττες στους 9 αγώνες που έδωσε.
Ο Νίκος Σερπετσιδακης αγωνίστηκε στην κατηγορία κάτω των 8 ετών και είχε την καλύτερη επίδοση από όλους τους υπόλοιπους Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες.
Μεγάλη σκακιστική επιτυχία όμως σημείωσε και ο ΟΦΗ 2000,ο οποίος πετυχε την άνοδο στη Β’Εθνική.Σε αγώνα μπαράζ κέρδισε το Λατώ Αγίου Νικολάου με 5,5-4,5 και πήρε το εισιτήριο της ανοδου.Ο ΟΦΗ 2000 αποτελείται από αθλητές της υποδομής του σκακιστικού τμήματος του ΟΦΗ και έκανε την…έκπληξη απέναντι σε ένα έμπειρο αντιπαλο.Με την ομάδα του ΟΦΗ2000 αγωνίστηκαν οι Ιάκωβος Καδιανης,Σταυρος Λυρακης,Γιωργος Χατζάκης,Στελλιος Κριτσωτάκης,Γιωργος Πρεδευτακης,Σταυρος Κωσταντινομανωλάκης,Μαρία Φιλίππου,Μαρία Γούλα,Δημήτρης Μαρκομιχελάκης,Γιωργος Καδιάνης,Νικος Βιτσαξάκης,Μαριλένα Βιτσαξάκη.

*Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με ανακοίνωση του συγχαίρει τους σκακιστές που πετυχαν την είσοδο τους σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.Η Γεωργία Οικονομοπούλου και η Μαρία Γουλα φοιτούν ήδη στην Ιατρική Κρητης,η Αργυρω Βαρβερακη στη Νομική Αθηνών και ο Γιάννης Χατζακης στο τμήμα τηλεπληρωφορικής του ΤΕΙΑρτας.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Ικανοποίηση επικρατεί στο τμήμα του ΟΦΗ-ΟΤΕΑρσης Βαρών του ΟΦΗ από την χρησιμοποίηση της αίθουσας Βαρών του Παγκρητίου σταδίου. «Οι αθλητές μας δουλεύουν πλέον σε ένα καλό επίπεδο και πιστεύω ότι το τμήμα σύντομα θα βρίσκεται στο επίπεδο που ήταν και τα προηγούμενα χρόνια» τονίζει ο έφορος του τμήματος Βασίλης Κλάδος.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ

Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την ΔΕΥΑΗ και τον πρόεδρο της για την συμπαράσταση σε αιτήματα του συλλόγου.


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο