Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010
Το Σάββατο και ώρα 7.30μμ στα Χανιά η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Καλαμαριά, την επόμενη Κυριακή.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε τον ΟΦΗ ότι το παιχνίδι θα αρχίσει στις 2μμ.

ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΟΚ
Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ με αίτημα της προς την ΕΟΚ ζήτησε στο παιχνίδι με την Καλαμαριά στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Β'Εθνικής, να κρατήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου πρώην αθλητή του ΟΦΗ, Βασίλη Παδουβά.
Στην χθεσινή (Τετάρτη) συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έγινε ειδική αναφορά στο δυσάρεστο γεγονός που σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του ΟΦΗ. «Χάσαμε ένα παιδί που προερχόταν από τα σπλάχνα του συλλόγου μας και ήταν και φίλαθλος της ομάδας μας. Αγαπούσε πολύ το σωματείο και το τμήμα μπάσκετ» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Βασίλης Ξημέρης, που ζήτησε από τους ανθρώπους του τμήματος μπάσκετ, να σχεδιάσουν κάποιες αγωνιστικές και όχι μόνο εκδηλώσεις ώστε ο ΟΦΗ να τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντος.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
Με τα καλύτερα λόγια για την δουλειά που γίνεται στα γήπεδα μπάσκετ του ΟΦΗ στην οδό Εφόδου, αναφέρθηκε στο διοικητικό συμβούλιο, ο υπεύθυνος ακαδημιών Γιώργος Μανιουδάκης. Όπως τόνισε «έχουμε την τύχη να διαθέτουμε ένα εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο, που δουλεύει πολύ και τα αποτελέσματα έχουν ήδη φανεί. Οι κ.κ. Γαλυφιανακης, Λιοντας, Γωνιωτακης και Δελατόλας κάνουν εξαιρετική δουλεία».Ικανοποιημένος από την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μπάσκετ του ΟΦΗ στην οδό Εφόδου, δήλωσε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο οποίος έκανε λόγο για «μια νέα τάξη πραγμάτων στις ακαδημίες μπάσκετ».Και απηύθυνε έκκληση στους υπεύθυνους να υπάρχει στα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, εντονη παρουσία από αθλητές της ακαδημίας, κάτι για το οποίο θα γίνει προσπάθεια να καθιερωθεί από φέτος, σε συνεννόηση με τους προπονητές και τους εφόρους των τμημάτων της ακαδημίας.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο