Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010
Αξια συγχαρητηρίων; Σίγουρα. Αλλά και άξια να τύχει ανάλογης απήχησης και στις υπόλοιπες ομάδες της Β' Εθνικής, αλλά και της Σούπερ Λίγκας, η κίνηση της ΠΑΕ ΟΦΗ, να προβάλλει και όχι να διαφημίσει, το ίδρυμα "Ελπίδα" στο πίσω μέρος της φανέλας των ποδοσφαιριστών, αρχής γενομένης από το ματς που έρχεται με τη Δόξα Δράμας.

Ο Νίκος Μαχλάς είχε προαναγγείλει πως η ΠΑΕ ΟΦΗ θα προχωρούσε σε μια κοινωνική προσφορά, μέσω της δυναμικής που έχει και που της δίνει αυτή τη δυνατότητα. Και επέλεξε, ας μας επιτραπεί το σχόλιο, το πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας, για να προβάλλει -επαναλαμβάνουμε- και όχι να διαφημίσει. Το ίδρυμα "Ελπίδα" που προσφέρει ζωή σε παιδιά που στο ξεκίνημα της ζωής τους, η ίδια η ζωή δεν τους κλείνει "χαμογελώντας" το μάτι, αλλά δείχνοντάς τους το σκληρό πρόσωπό της και βάζοντάς τα να τεθούν αντιμέτωπα με τον καρκίνο.
Το ίδρυμα "Ελπίδα" δίνει καθημερινά τη μάχη, δίπλα σε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους, προσφέροντάς τους ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, για να βγουν από αυτή νικητές.
Και πλέον, η ΠΑΕ ΟΦΗ βάζει το δικό της "μικρό", έστω, λιθαράκι για να μεγαλώσει αυτή η "Ελπίδα", ακόμα περισσότερο.
Ο Μαχλάς είχε τις απαραίτητες επαφές με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρο του ιδρύματος "Ελπίδα" και η επιθυμία του για την προβολή της δράσης του, μέσα από τη φανέλα του ΟΦΗ, αλλά και τη συνολική διαδρομή της ομάδας της Κρήτης, έγινε αμέσως δεκτή.
Και μακάρι, αυτή είναι η ευχή μας, το ελληνικό ποδόσφαιρο -στο σύνολό του- να μπορέσει να αγκαλιάσει και με άλλες μορφές ανταπόκρισης και σε όλα τα επίπεδά του, από την ΕΠΟ και την Εθνική, μέχρι τη Σούπερ Λίγκα και τις μικρότερες κατηγορίες, αυτό τον παλμό. Τον παλμό των παιδικών καρδιών που καθημερινά χτυπούν με αγωνία, για το πως θα μπορέσουν και την επόμενη μέρα να κοιτάξουν τη ζωή κατάματα και να της χαμογελάσουν...
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ΟΦΗ...
Πηγη: Dokari

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο