Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Για την πρώτη δικαστική μάχη του ΟΦΗ μίλησε ο Ντίνος Μανταδάκης στον Athletic Radio 104,2 και τον Γιώργο Κορτσιδάκη.


 Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ και γ' αντιπρόεδρος της ομάδας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στο γήπεδο του Athletic" με αφορμή την χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά στην καταγγελία της Καλλιθέας για το Νίκο Αναστόπουλο, η οποία εκδικάστηκε χθες στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.


Πρέπει να ανησυχούν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ;
«Για μένα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το νομικό κομμάτι είναι τεκμηριωμένο από την πλευρά μας. Δεν έχουμε λάβει καμία απόφαση από κάποιο όργανο».

Πως κρίνετε το γεγονός ότι η πλευρά του Λεβαδειακού κρίνοντας ότι έχει ένομμο συμφέρον παρέστη με δυο δικηγόρους στην εκδίκαση;
«Υπάρχει μέτωπο. Η Λειβαδιά έκανε παρέμβαση στην εκδίκαση της υπόθεσης. Το περιμέναμε. Η Καλλιθέα παραιτήθηκε από την υπόθεση. Ρώτησα τους εκπροσώπους της Καλλιθέας γιατί παραιτούνται. Δεν έλαβα απάντηση. Προκάλεσαν την κοινή γνώμη με την καταγγελία που έκαναν και έβαλαν στο παιχνίδι τον Λεβαδειακό για να κάνει την ένσταση στο μεταξύ μας παιχνίδι. Είναι δυσφήμιση του αθλήματος αυτό και θα το δούμε και νομικά σαν ΟΦΗ το ζήτημα. Εξυπηρετεί την Λειβαδιά η στάση της Καλλιθέας, είναι ξεκάθαρο αυτό».

Τι ακριβώς ζήτησε ο ΟΦΗ από το διαιτητικό δικαστήριο;
«Υποβάλαμε αίτημα, ώστε η υπόθεση που αφορά την Καλλιθέα και το Νίκο Αναστόπουλο, να προηγηθεί της ένστασης του Λεβαδειακού. Το πετύχαμε αυτό. Κάναμε δυο αιτήσεις τριτανακοπής και ζητήσαμε από το δικαστήριο να αποφανθεί αν ενεργοποιείται η ποινή που έχει επιβληθεί στον κύριο Αναστόπουλο. Να μας πει το δικαστήριο αν η απόφαση που μας έστειλε η Καλλιθέα, πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα. Επαναλλαμβάνω για μια απόφαση που εμείς σαν ΟΦΗ δεν έχουμε ενημερωθεί από κανένα αρμόδιο όργανο. Μόνο από την Καλλιθέα. Είναι θεσμικό όργανο η Καλλιθέα;»

Στηρίζεται κάπου ο ΟΦΗ στην υπόθεση αυτή;
«Έχουμε έξι δεδικασμένες ανάλογες υποθέσεις. Η απόφαση που θα βγάλει το δικαστήριο είναι πρόκριμα για την υπόθεση που αφορά στην ένσταση του Λεβαδειακού. Για μας η ένσταση του Λεβαδειακού είναι αβάσιμη. Είναι ένα θέμα που έχει λάβει διαστάσεις χωρίς λόγο και έπρεπε να έχει τελειώσει. Εξυπηρετεί βέβαια μια ομάδα το θέμα αυτό. Αυτοί που τα κάνουν θα τα βρουν μπροστά τους».
Πηγη: Athletic Radio


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο