Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010
Η προσοχή μας είναι μόνο στο επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα Δ. όπου στόχος μας είναι η νίκη. Δεν είναι εύκολο ματς απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που έχει καλούς παίκτες, όμως πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας εξαρτάται πρώτα από τη δική μας απόδοση. Η παραπάνω άποψη ανήκει στον αμυντικό της ομάδας μας Φράντς Μπερτίν. 
Ο έγχρωμος αμυντικός που κατάγεται από την Αϊτή, συνεχίζει και φέτος να έχει σταθερή καλή απόδοση. 

Υπάρχει κάποιο μυστικό στη συνεχιζόμενη πολύ καλή αγωνιστική παρουσία που έχει; 
"Δεν κάνω τίποτε σπουδαίο. Η δουλειά μου είναι το ποδόσφαιρο. Έχω υποχρέωση να δίνω σε κάθε αγώνα το καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω τον ΟΦΗ να υλοποιεί το στόχο που έχει και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της νίκης. Φυσικά και πρέπει να δουλεύω όλη την εβδομάδα ώστε να μπορώ να βοηθώ ουσιαστικά την ομάδα μου σε κάθε παιχνίδι που δίνει" δήλωσε ο Φ. Μπερτίν. 


Έχει επηρεάσει θετικά ή αρνητικά τους παίκτες του ΟΦΗ η διακοπή του πρωταθλήματος; 
"Η άποψη μου είναι ότι η διακοπή του πρωταθλήματος ήλθε σε καλή περίοδο για μας. Με την αλλαγή του προπονητή ο ΟΦΗ έχει σημειώσει 5 συνεχόμενες νίκες. Με την διακοπή των αγώνων λόγω των εκλογών έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε στις αδυναμίες που κρίνει ο προπονητής μας ότι έχουμε σαν ομάδα. Συγχρόνως πιστεύω ότι έχουμε την ευκαιρία εμείς οι παίκτες να ανανεωθούμε. Δεν μας αρκούν οι επιτυχίες που έχουμε ήδη σημειώσει. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια στις επιτυχίες. Όμως δεν βλέπουμε μακριά. Σήμερα η προσοχή μας είναι στη καθημερινή δουλειά που πρέπει να κάνουμε και στο επόμενο ματς. Είναι αυτονόητο ότι θέλουμε να σημειώσουμε μια ακόμη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είναι δύσκολη και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Όμως έχω την άποψη ότι το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Δευτέρας εξαρτάται πρώτα από την δική μας απόδοση. Φυσικά και γνωρίζουμε όλοι οι παίκτες ότι θα πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Επίσης περιμένουμε ότι θα έχουμε μεγάλη βοήθεια από το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας που είναι γνωστό ότι πάντα είναι κοντά μας. Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ αξίζουν κάθε θυσία και στον αγώνα της Δευτέρας έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο."(

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο