Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010
 Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχει καταντήσει ελεεινά κουραστικό να διαμαρτύρονται κάθε Κυριακή παίκτες, οπαδοί και διοικήσεις για σφαγιαστικές διαιτησίες ανθρώπινων λαθών. Επειδή λοιπόν δε θέλουμε να σας κουράζουμε θα προσπαθήσουμε να είμαστε σύντομοι.
Η ανικανότητα του διαιτητή βαραίνει τον ίδιο μέχρι αποδείξεως της, μετά η ευθύνη πέφτει σε εσάς κύριε Γιαννόπουλε και κύριε Τεροβίτσα να πράξετε τα δέοντα. Την Δευτέρα 15/11 λοιπόν κύριοι, όλη η Ελλάδα είδε και όλη η Δράμα μίλησε. Εσείς τι θα πράξετε;

Θα αφήσετε τους Γαβρίληδες να βιάζουν το άθλημα;
Θα αφήσετε τους Γαβρίληδες να αδειάζουν τα γήπεδα;
Θα αφήσετε τους Γαβρίληδες να διώχνουν τους υγιείς παράγοντες;
Θα αφήσετε τους Γαβρίληδες να παίζουν με την περηφάνια των Κρητικών και τα δικά μας νεύρα;

Αφήστε τους αν αυτοί σας αξίζουν…

ΥΓ 1: Τα όπλα του ΟΦΗ για επάνοδο στην κατηγορία που ανήκει είναι η φανέλα του, η ομάδα του, ο κόσμος του, η ιστορία του και το Γεντί Κουλέ. ΔΕΝ χρειάζεται Γαβρίληδες.

ΥΓ 2: Παρά τον εκνευρισμό των στιγμών και την θλίψη των ημερών θα ήταν μεγάλη παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε – και δημοσίως – τους παλίκαρους-οπαδούς του ΟΦΗ για την καταπληκτική φιλοξενία που επεφύλαξαν στους εκδρομείς μας. Μάγκες σας περιμένουμε για ανταπόδοση στη Δράμα.

 

ΥΓ 3: Πρόεδρε, αν σήμερα χρειάζονται οι διαιτητές για να χάσουμε σημαίνει ότι κάτι κάνεις σωστά. Συνέχισε δυνατά και όλοι μαζί θα κερδίσουμε και τους διαιτητές.

Με τιμή,
Σ.Φ. Δόξας Δράμας ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο