Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Για τον ΟΦΗ του παρελθόντος αλλά και του μέλλοντος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης.

Ο μεγάλος παλαίμαχος επιθετικός της Κρητικής ομάδας μιλώντας στον Μανώλη Σαρρή και αναφερόμενος στην εποχή που ο ίδιος φορούσε την φανέλα του ΟΦΗ «την εποχή που ήμουν εγώ στον ΟΦΗ, έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι αυτό το γνώριζε όλος ο φίλαθλος κόσμος της Ελλάδας. Πάντοτε περνούν από το μυαλό μου όλες αυτές οι στιγμές, μπορώ να πω καθημερινά ότι θυμάμαι όλα όσα έζησα στον ΟΦΗ».

Όσον αφορά το παιχνίδι της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης τόνισε ότι δεν ήταν πέναλτι η φάση της ανατροπής του Μπούρμπου προσθέτοντας ότι είναι ένα απλό λάθος και τίποτα παραπάνω.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γρηγόρη Χαραλαμπίδη

Για το παρελθόν του ΟΦΗ: «Πάντοτε παρακολουθούσα και παρακολουθώ τον ΟΦΗ. Έγιναν κάποια λάθη, διοικητικά, ένα μεγάλο στήριγμα που αποτελούσε η οικογένεια Βαρδινογιάννη – αποχώρησε και αυτός ήταν ένας λόγος που ο ΟΦΗ έφτασε σε αυτό το σημείο. Οπωσδήποτε ο ΟΦΗ δεν πεθαίνει, βρίσκεται στην μετά-Βαρδινογιάννη εποχή και θα επανέλθει σε καλύτερα επίπεδα».

Για την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ: «Ο Νίκος Μαχλάς είναι ένας ποδοσφαιριστής που έγραψε την δική του ιστορία, γνωρίζει το ποδόσφαιρο και αγαπάει την ομάδα. Είναι καλό που βρίσκεται στον ΟΦΗ και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι από πίσω ο κόσμος που βοηθάει, η Κρήτη η «λεβεντομάνα» που θέλει να έχει το καμάρι της. Υπάρχει και ο Εργοτέλης που είναι ένα οργανωμένο σωματείο όμως ο ΟΦΗ είναι πιο ένδοξος. Είναι ένας βραχνάς το οικονομικό πρόβλημα όμως από εκεί και πέρα όταν βρίσκεται κοντά ο κόσμος, τότε λύνονται σιγά-σιγά τα προβλήματα. Όταν η ομάδα βρεθεί στην Σούπερ Λίγκα τότε θα βρεθούν και επενδυτές να την βοηθήσουν».

Για την εποχή που ο ίδιος αγωνιζόταν στον ΟΦΗ: «Εκείνος που είχε μεγάλη συμβολή ήταν ο Ευγένιος Γκέραρντ. Δεν είχαμε οικονομικά προβλήματα ενώ όλοι μας ήμασταν μια αγαπημένη οικογένεια και πιστεύω ότι αυτό ήταν το μεγάλο ατού του ΟΦΗ συν το γεγονός ότι υπήρχαν πάντα καλοί παίκτες».

Για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Δόξα Δράμας: «Ο ΟΦΗ είχε την υπεροχή, η Δόξα έπαιξε με αντεπιθέσεις και προηγήθηκε με ένα ωραίο γκολ. Νομίζω ότι δεν υπήρχε πέναλτι όμως δεν πιστεύω ότι έγινε με σκοπιμότητα και τα λάθη συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Για την φετινή πορεία του ΟΦΗ: «Όσο μπορώ παρακολουθώ φέτος τον ΟΦΗ, πάει καλά με το Νίκο Αναστόπουλο. Είναι ένας προπονητής που γνωρίζει καλά ότι η ψυχολογία είναι το παν για τους ποδοσφαιριστές και ξέρει την κατηγορία. Μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και υπάρχουν τρεις-τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο όπως ο ΟΦΗ, τα Γιάννενα και ο Παναιτωλικός. Για εμένα είναι έκπληξη η πορεία του Λεβαδειακού, έχει χάσει έδαφος και δεν πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει τις δύο πρώτες θέσεις».

πηγη:athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο