Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010
Για το ματς με τον ΟΦΗ και τους πρώην συμπαίκτες του Γκουεί-Ουκάρ μίλησε στον Athletic Radio ο Γιώργος Χωριανόπουλος.

Ο αρχηγός του Εθνικού Αστέρα μιλώντας στον Μανόλη Χρονάκη και αναφερόμενος στο παιχνίδι της Δευτέρας τόνισε ότι «θέλουμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ να αποτελέσει μια αρχή για εμάς και το περιμένουμε πως και πως».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Χωριανόπουλου

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμπνέει σεβασμό τόσο σαν σύλλογος όσο και σαν ρόστερ με τους παίκτες που διαθέτει. Θεωρώ ότι διαθέτει ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ στην κατηγορία. Γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο καλοί παίκτες είναι ο Ουκάρ και ο Γκουεί γιατί ήμασταν συμπαίκτες και διαθέτουν αρκετή ποιότητα. Θεωρώ ότι ο Νίκος Αναστόπουλος είναι ο προπονητής που μπορεί να τον οδηγήσει ακόμα ψηλότερα».

Για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Εθνικό Αστέρα: «Κάθε παιχνίδι στην κατηγορία κρίνεται στις λεπτομέρειες και προετοιμαζόμαστε για το ματς με τον ΟΦΗ όπως προετοιμαζόμαστε για κάθε ματς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες».

Για τον Εθνικό Αστέρα: «Φέτος μας έχει γυρίσει την πλάτη η τύχη. Πιστεύω ότι το φετινό ρόστερ είναι εξίσου ποιοτικό με το περσινό και ασφαλώς μπορούμε να φύγουμε από την δύσκολη θέση που βρισκόμαστε τώρα».

Για τους Γκουεί – Ουκάρ: «Είναι εξαιρετικά παιδιά και πολύ καλοί χαρακτήρες. Ο Γκουεί είναι πολυτέλεια για τον χαρακτήρα και είναι παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρία για γκολ από το μηδέν. Ο Ουκάρ είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια και για κάθε ομάδα της κατηγορίας είναι ένα πολύτιμο εργαλείο».

πηγη:athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο