Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Στην ανάπτυξη από τον άξονα έδωσε το βάρος ο Αναστόπουλος για να εκμεταλλευτεί το αργό κεντρικό αμυντικό δίδυμο.


O 52χρονος τεχνικός απέφυγε να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του, τόσο για το παιχνίδι που προηγήθηκε με την Δόξα Δράμας όσο και αυτό που ακολουθεί με τον Εθνικό Αστέρα, κάτι που αναμένεται να κάνει την Πέμπτη όπου και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση της Δευτέρας.

Παρ' όλα αυτά, ο Αναστόπουλος στην προπόνηση της Τετάρτης φρόντισε να κάνει μαθήματα στους παίκτες του εν όψει του αγώνα της Καισαριανής για τον τρόπο με τον οποίο θα αναπτύσσεται ο ΟΦΗ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός από τους παίκτες του ζητώντας τους επίμονα να αναπτύσσονται από τον άξονα καθώς το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Εθνικού Αστέρα είναι αργό στις επιστροφές του και τις αντιδράσεις του.

Έτσι, έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη της ομάδας του από τον άξονα ζητώντας κυρίως από τους μέσους να παίζουν με κάθετες πάσες ψάχνοντας στον κενό χώρο τους Βλόνταρτσικ, Γκουεί.

Οι απουσίες των Ουκάρ, Μπούρμπου από την απογευματινή προπόνηση δεν εμπνέουν ανησυχία, με τον Γάλλο να έχει προσβληθεί από ίωση ενώ ο δεύτερος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στην μέση.

athleticradio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο