Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010
Ένας από τους ανθρώπους που έχουν ζήσει και υπηρετήσει τον ΟΦΗ από όλες σχεδόν τις θέσεις που υπάρχουν στην ομάδα, ο Παύλος Αδάμος μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά και τη συνέχεια που έχει μπροστά της.

Τον τελευταίο καιρό, με αφορμή τη διαμάχη Αναστόπουλου-Καλλιθέας και την ένσταση του Λεβαδειάκου τα εξωαγωνιστικά θέματα είναι σε πρώτη γραμμή για τον ΟΦΗ,
για το αν επηρεάζουν την ομάδα, ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ, τόνισε: «Δεν είναι και τόσο εύκολο να μείνουν οι παίκτες μακριά από όλες αυτές τις ιστορίες. Προσπαθούμε όμως όλοι μας τα, τα εξωαγωνιστικά θέματα να μας επηρεάζουν όσο το δυνατόν λιγότερο και να στεκόμαστε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και νομίζω ότι είναι κάτι που έχουμε καταφέρει».

Για την πολύ καλή πορεία που έχει κάνει μέχρι τώρα ο ΟΦΗ και την άποψη του προπονητή ότι η ομάδα πρέπει να παίζει για τη νίκη κάθε Κυριακή, είπε: «Δεν είναι τίποτα τυχαίο σε αυτή την κατηγορία. Όπως το λέει ο προπονητής μας είναι. Με το ρόστερ και την ιστορία που έχει η ομάδα δεν θα μπορούσε να μην παίζει κάθε Κυριακή για τη νίκη όπου και αν παίζει. Δεν είναι κάτι εύκολο όμως αυτό. Γίνεται μέσα από σκληρή δουλειά και το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας ανήκει στον προπονητή και τους παίκτες».

Κάνοντας μια σύγκριση της περσινής ομάδας με τη φετινή και το τι περισσότερο έχει φέτος ο ΟΦΗ, λέει: «Πέρυσι δεν μπορώ να πω ότι δεν είχαμε πολύ καλό ρόστερ ή ότι δεν είχαμε καλό προπονητή, αλλά μπήκαμε πιο χαλαροί στο πρωτάθλημα. Ίσως να το υποτιμήσαμε κιόλας και νομίζαμε ότι θα το παίρναμε, έτσι με το όνομα. Φέτος έχουμε και τον κ. Αναστόπουλος που ξέρει καλά την κατηγορία, ενώ έχει κάνει και τους παίκτες να πιστέψουν στους εαυτούς τους και σαν ομάδα. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και στη διοίκηση για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει και τους κόπους που καταβάλει. Φέτος το πιστεύουμε πιο πολύ για την άνοδο».

Οι εκλογές οδήγησαν στη διακοπή του πρωταθλήματος, για το αν αυτό επηρεάσει τον ΟΦΗ, ο Παύλος Αδάμος απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσει αυτή η διακοπή. Ίσα ίσα που ξεκουραστήκαν λίγο κάποιοι παίκτες, πήραν κάποιες ανάσες και έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα . Την Δευτέρα θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του αγώνα»

Αναφορικά με το αν το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έχει διαφορές με το περσινό, υπογραμμίζει: «Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Δεν έχουν ξεχωρίσει πάρα πολύ οι ομάδες και πιστεύω ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό τουλάχιστον για τις ομάδες που θα κυνηγήσουν την πρώτη εξάδα και τα πλεί οφ, αλλά και αυτές που θα παίξουν τα πλεί άουτ. Είναι όμως κάπως νωρίς να μιλήσουμε και να πούμε περισσότερα για αυτό.»

Τέλος για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα για να πάρει το εισιτήριο της επιστροφής λέει: «Πρέπει να έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας. Να μην κοιτάξουμε να είμαστε απλά και μόνο στις δύο πρώτες θέσεις, αλλά να κυνηγήσουμε την πρώτη θέση. Στόχος μας θα πρέπει να είναι η πρωτιά και όχι απλά η άνοδος. Αυτό πρέπει να κυνηγήσουμε και μαζί με τον κόσμο πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο