Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ο Νίκος Αναστόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι στο γήπεδο. Τα 22 του χρόνια έκλεισε ο Μονιάκης.


Ο 52χρονος τεχνικός μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της προπόνησης τόνισε ότι εκείνοι πρέπει να έχουν το μυαλό τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να μην επηρεάζονταςι από όσα ακούγονται για την δική του υπόθεση.


Παράλληλα, ο "Αναστό" αναφερόμενος στην ερχόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο την Δόξα Δράμας τόνισε ότι για τον ΟΦΗ - ξεκινάει το πρωτάθλημα την Δευτέρα.

"Το πρωτάθλημα ξεκινάει τώρα για εμάς. Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να κερδίσουμε την Δευτέρα για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο" ήταν τα λόγια του Αναστόπουλου μιλώντας προς τους παίκτες του.

Γενέθλια με... κέρασμα από τον ΜονιάκηΣτο μεταξύ, ο Μανώλης Μονιάκης συμπλήρωσε την Τρίτη 22 χρόνια ζώης και βέβαια τα γενέθλια του αμυντικού του ΟΦΗ δεν πέρασαν απαρατήρητα στα αποδυτήρια του ΒΑΚ. Ο Μονιάκης πήγε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας φροντίζοντας για το απαραίτητο κέρασμα προς τους συμπαίκτες του όπου δέχτηκε τις ευχές τους.

Δεν πιέζεται ο ΟυκάρΌσον αφορά την συμμετοχή του Κένταλ Ουκάρ, ο Γάλλος μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ωστόσο είναι προφανής η διάθεση του Αναστόπουλου να μην ρισκάρει την συμμετοχή του στο ματς με την Δόξα Δράμας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ προτιμάει να τον αφήσει εκτός για ένα παιχνίδι παρά να τον χρησιμοποιήσει και να ρισκάρει κάποια υποτροπή που μπορεί να επιφέρει νέο τραυματισμό.
Πηγη: Athletic Radio


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο