Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Περίεργο παιχνίδι παίζουν Καλλιθέα και Λεβαδειακός στην πλάτη του ΟΦΗ.Διαβάστε τι έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ.


Η απόφαση από την ελληνική ομοσπονδία θα βγει μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, με τον ΟΦΗ να ζητάει από το διαιτητικό δικαστήριο να βγάλει την απόφαση πριν τις 19 Νοεμβρίου όπου θα συζητηθεί η ένσταση του Λεβαδειακού.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ζήτησε από το δικαστήριο να απαντήσει αν μπορούσε να εκτελεστεί η απόφαση για τον Αναστόπουλο και κατά συνέπεια αν είχε ή όχι δικαίωμα ο 52χρονος τεχνικός να βρίσκεται στον πάγκο του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Η στάση της Καλλιθέας πάνω στην ένσταση του Λεβαδειακού είχε φανεί από την προηγούμενη εβδομάδα όταν παραιτήθηκε του δικαιώματος της ενεργοποίησης της εκτέλεσης της ποινής. Κατ' αυτόν τον τρόπο η αθηναϊκή ΠΑΕ ζητούσε να εκτελεστεί η ποινή δίνοντας στον Λεβαδειακό το κατάλληλο "πάτημα".

Αν η Καλλιθέα δεν παραιτούνταν, τότε αυτό θα ήταν υπέρ του ΟΦΗ καθώς τότε θα εκκρεμούσε ακόμα ένα στάδιο, αυτό της ενεργοποίησης της ποινής όπου και ο Αναστόπουλος μέχρι να βγει η απόφαση θα τιμωρούνταν με μια αγωνιστική μέσα στα επόμενα παιχνίδια.

Δύο δικηγόροι από τον Λεβαδειακό!Η σημασία που δίνεται από την πλευρά του Λεβαδειακού και το γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί κοινό μέτωπο με την Καλλιθέα αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι τρεις δικηγόροι έφτασαν μαζί στην ΕΠΟ ενώ μετά το τέλος της συνεδρίασης είχαν συζήτηση για το τι πολιτική θα ακολουθηθεί από εδώ και πέρα.

Άξιον αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός προσέλαβε έναν από τους καλύτερους δικηγόρους της Αθήνας, τον Βασίλη Δημακόπουλο. Ο τελευταίος δεν έχει καμία σχέση με τα αθλητικά δικαστήρια και από αυτήν την πράξη φαίνεται και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει όλη την υπόθεση ο Κομπότης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Βοιωτοί δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο για να βρίσκονται στην ΕΠΟ από την στιγμή που η υπόθεση αφορά τον Αναστόπουλο και την Καλλιθέα.

Επιπλέον, η στάση της Καλλιθέας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά καθώς δείχνει να λειτουργεί υπέρ του Λεβαδειακού στην υπόθεση του Αναστόπουλου. 

Οι δύο ομάδες δημιουργώντας ένα... κοινό μέτωπο απέναντι στον ΟΦΗ. Από πλευράς Λεβαδειακού παρόντες ήταν δύο δικηγόροι και από πλευράς Καλλιθέας ένας νομικός ακόμα που μάλιστα στο τέλος της συνεδρίασης έδειχναν να κινούνται στο ίδιο ρεύμα.

Ντίνος Μανταδάκης απευθυνόμενος προς το δικαστήριο έκανε και εκεί γνωστό το γεγονός ότι στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ δεν έφτασε ποτέ κάποιο έγγραφο από επίσημο όργανο, είτε αυτό ήταν η ΕΠΟ, είτε αυτό ήταν η Λίγκα αλλά παρά μόνο από την Καλλιθέα. Μάλιστα αυτό το έγγραφο που αποτελούσε δικαστική απόφαση θεωρείται αλλοιωμένο από την στιγμή που πάνω του υπήρχε ιδιόχειρη σημείωση.

Παράλληλα εύλογα ερωτηματικά δημιουργεί το γεγονός ότι έπειτα από επτά χρόνια η απόφαση έγινε γνωστή και κοινοποιήθηκε λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της συνεργασίας του Νίκου Αναστόπουλου με τον ΟΦΗ.
Πηγη: Athletic Radio


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο