Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2, o Mανώλης Μονιάκης θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του ΟΦΗ για τα επόμενα 2,5 χρόνια μετά την συνάντηση που είχε με το Νίκο Μαχλά.


Το athleticradio.gr είχε αποκαλύψει από τις 18 Οκτωβρίου και στην συνέχεια την 1η Νοεμβρίου  την δεδομένη επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν την συνεργασία τους και 1,5 μήνα αργότερα - ήρθε η συμφωνία για να επισημοποιήσει, σχεδόν, την επέκταση του συμβολαίου του 22χρονου μεσοαμυντικού.

Εξάλλου, ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι ο Μανώλης Μονιάκης ήθελε να συνεχίσει να φοράει την φανέλα του ΟΦΗ, της ομάδας που και ο ίδιος αγαπάει αλλά και εκτιμάει την βοήθεια και την στήριξη που του προσέφερε κατά την περίοδο της περιπέτειας που πέρασε.

Ο διεθνής αριστερός μπακ χαφ είχε συναντηθεί με το Νίκο Μαχλά με τον τελευταίο να του εκφράζει την επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Παράλληλα, ο Μονιάκης περίμενε και την κατάλληλη... ανταπόκριση από την πλευρά του συλλόγου, κάτι που συνέβη αφού ο πρόεδρος του ΟΦΗ έδειξε εμπράκτως την επιθυμία του για να παραμείνει ο Μονιάκης στην Κρητική ομάδα.

Η τελευταία συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής όπου και οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία με το... τέλος της ιστορίας να διαγράφεται την επόμενη εβδομάδα όπου θα υπογραφεί και το νέο συμβόλαιο διάρκειας 2, 5 χρόνων.

athleticradio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο