Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010
Και στην προπόνηση της Παρασκευής ο Νίκος Αναστόπουλος, έδωσε πάρα πολύ μεγάλο βάρος στα λάθη που κάνει η ομάδα του και τα οποία χρήζουν άμεσης διόρθωσης, προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει, μετά από δύο αγωνιστικές, στις νίκες. 

Και πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο τεχνικός του ΟΦΗ επεσήμανε πολλά πράγματα που θέλει οι παίκτες του να διορθώσουν, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανθρακικό. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πολλά από αυτά που τους έλεγε ήταν καθαρά στη θεωρία, χωρίς όμως να μείνει σε αυτή, καθώς μετά με μπάλα πλέον συνέχισε το… φροντιστήριο του.   

Προβλήματα άλλα πέραν των γνωστών δεν προέκυψαν, με εξαίρεση τον Περογαμβράκη ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασής του με τον γυμναστή της ομάδας Νίκο Κουνδουράκη. Ο ταλαντούχος παίκτης του ΟΦΗ αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να επιστρέψει και αυτός στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.


Η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανθρακικό θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 11. Στην προπόνηση αυτή όπως φαίνεται θα καταλήξει οριστικά στους παίκτες που έχει στο μυαλό του για να ξεκινήσουν βασικοί κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής.

Το δίλλημα που φαίνεται ότι έχει ο Αναστόπουλος είναι για τον τρίτο της μεσαίας γραμμής. Κατσικογιάννης και Λιαπάκης, διεκδικούν την τρίτη θέση του κέντρου, με τους Κάλαϊτζιτς και Κιάσσο να είναι οι άλλοι δύο.

Από εκεί και πέρα, τερματοφύλακας θα είναι ο Βεζυρίδης, δεξιά στην άμυνα ο Μπούρμπος, αριστερά θα επιστρέψει ο Μονιάκης αντί του Πίτσου, ενώ οι Ψωμάς και Μπερτίν θα είναι οι κεντρικοί αμυντικοί. Με τον τελευταίο μάλιστα ο προπονητής του ΟΦΗ είχε ιδιαίτερη συνομιλία, θέλοντας να τον στηρίξει μετά την κακή εμφάνιση που έκανε στο Αγρίνιο, επισημαίνοντας πάντως και σε αυτόν τα λάθη του. Για την επίθεση οι τριάδα Αγρίτη, Γιακούμπου και Γκουέϊ δεν αλλάζει και σε έναν ακόμα αγώνα θα είναι η αιχμή του δόρατος για την Κρητική ομάδα.

sporfm

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο