Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010
Οι αμαρτίες του παρελθόντος χτύπησαν ξανά. Μέσα στον καταιγισμό προσφυγών από τα χρέη που άφησε η προηγούμενη ιδιοκτησία, ήρθαν να προστεθούν και αυτές των Ράϊνερ Μάουρερ και Εστέμπαν Ερέρα.

Στην ΠΑΕ ΟΦΗ κοινοποιήθηκαν οι τελεσίδικες αποφάσεις των προσφυγών του πρώην προπονητή της ομάδας, αλλά και του Αργεντινού μέσου, καθώς και τα ποσά που τους έχουν επιδικαστεί και τα οποία ανέρχονται σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ και φυσικά τα οποία θα αποτελέσουν έναν επιπλέον οικονομικό βραχνά για την Κρητική ΠΑΕ.
Πλέον και από τι στιγμή που οι αποφάσεις αυτές είναι τελεσίδικες, οι διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ, θα πρέπει να έρθουν σε επαφή τόσο με τον Ράϊνερ Μάουρερ, όσο και με τον Εστέμπαν Ερέρα, προκειμένου να διαπραγματευτούν τον διακανονισμό της καταβολής των χρημάτων που τους έχουν επιδικαστεί.


Οι Μάουρερ και Ερέρα δεν είναι οι τελευταίοι των οποίων οι προσφυγές φτάνουν στον ΟΦΗ, καθώς σύντομα αναμένεται να φτάσει και το… «μπουγιουρντί» του Μάριους Σουλεάπ, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει το δικαστήριο και για τον Ρουμάνο!
Έχουμε και λέμε λοιπόν… Πίρσμαν, Σφακιανάκης, Ερέρα, Κοστόφσκι, Μάουρερ, Ταραλίδης, είναι οι προσφυγές που έχουν φτάσει στον ΟΦΗ, εξαιτίας της εγκληματικής και καταστροφικής για την ομάδα περιόδου, των τέως «ιδιοκτητών».  Στους παραπάνω θα πρέπει να προσθέσουμε και τους Ισά και Αρβανίτη οι οποίοι επίσης έχουν λαμβάνειν από την προηγούμενη ιδιοκτησία και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και αυτοί σε προσφυγές. 

sporfm

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο