Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Αλλαγές ετοιμάζει ο Αναστόπουλος εν όψει της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό. Κατσικογιάννης αντί Λιαπάκη η αλλαγή στην μεσαία γραμμή, "μάθημα" στους αμυντικούς έκανε ο "Αναστό".


Με ιδιαίτερη έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και στην επίθεση από τα πλάγια, κορυφώνεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό όπου μοναδικό ζητούμενο αποτελεί η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ένα παιχνίδι όπου ο Αναστόπουλος στην προπόνηση της Παρασκευής στάθηκε στη νοοτροπία και την προσοχή που πρέπει να δείξουν οι ποδοσφαιριστές του για να έρθει το τρίποντο.

"Είμαστε καλύερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θέλω και δεν πρέπει να επηρεαστείτε από το γεγονός ότι ο Πανθρακικός προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού" ήταν τα λόγια του Αναστόπουλου απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές του.

Με μια αλλαγή στην 11αδαΌσον αφορά τα πλάνα του για την 11αδα της Κυριακής, ο 52χρονος τεχνικός προσανατολίζεται στο σκεπτικό να κάνει δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμασε σχέση με την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, αυτήν του Κατσικογιάννη αντί του Λιαπάκη και του Μονιάκη αντί του Πίτσου. Οι υπόλοιποι δεν αλλάζουν με τον Βεζυρίδη να είναι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Μπούρμπο με τους Μπερτίν - Ψωμά να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελούν οι Κατσικογιάννης, Κάλαϊτζιτς και Κιάσσος ενώ στην επίθεση παραμένουν οι ίδιοι, Γκουεί, Γιακούμπου και Αγρίτης.

"Φροντιστήριο" στους αμυντικούςΣτο μεταξύ, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αναστόπουλος έκανε... φροντιστήριο στους αμυντικούς του, πριν την έναρξη της προπόνησης.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του ΟΦΗ φώναξε στο γραφείο του, τους Ψωμά, Μπούρμπο, Μπερτίν, Λιαπάκη, Μονιάκη όπου και τους μίλησε για αρκετή ώρα πριν βγουν στο γήπεδο.

athleticradio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο