Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Μεγάλη νίκη από βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής άποψης σημείωσε σήμερα η ομάδα μας. Ο ΟΦΗ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τον αγώνα. Ο Πανθρακικός εκμεταλλευόμενος τις περιορισμένες ανασταλτικές ικανότητες των Κιάσσου και Καλάιτζιτς, που συνέθεταν το δίδυμο των αμυντικών μας μέσων, κέρδισε το χώρο του κέντρου, προηγήθηκε στο σκορ και έφερε και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις σε δύσκολη θέση την άμυνα μας. Ευτυχώς ο Αναστόπουλος αντιλήφθηκε την ανορθοδοξία στο κέντρο μας και την διόρθωσε σχετικά γρήγορα .

Στην συνέχεια ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοση του, κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο και στην επανάληψη όντας καλύτερος από τον αντίπαλο του, που εξακολουθούσε όμως να είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, έφτασε στην δύσκολη νίκη σε ένα δραματικό φινάλε ακατάλληλο για καρδιοπαθείς.
Ας περάσουμε όμως στην ατομική κριτική των παικτών μας, όπως αποτυπώθηκε στα μάτια ενός φιλάθλου
Βεζυρίδης: Εξαιρετικά ασταθής σήμερα, έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης στο γκολ. Όλα τα προηγούμενα όμως τα σβήνει με την απόκρουση που έκανε στο πέναλτι στο τέλος.
Μπούρμπος: Έπαιξε πολύ λίγο σήμερα. Δεν πρόλαβε να κάνει κάτι θετικό ούτε και αρνητικό όμως.
Ψωμάς: Μέτρια εμφάνιση σήμερα. Το γκολ προήλθε από την περιοχή ευθύνης του.
Μπερτίν: Ούτε και αυτός ήταν σε καλή κατάσταση σήμερα. Φέρει και αυτός ευθύνη για το γκολ του Πανθρακικού
Μονιάκης: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν τραγικός. Ο Αρσενίεβιτς έκανε ότι ήθελε από εκείνη την πλευρά. Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο διορθώθηκε κάπως η κατάσταση.
Κιάσσος: Ξεκίνησε ως αμυντικός μέσος όπου δεν τα πήγε καθόλου καλά. Στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, μετά την αλλαγή του Μπούρμπου, αγωνίστηκε σαν δεξί μπακ και τα πήγε εμφανώς καλύτερα σε αυτή τη θέση.
Καλάιτζιτς: ¨Όσο είχε παρτενέρ τον Κιάσσο δεν ήταν καθόλου καλός, όταν μπήκε στην θέση αυτή ο Κατσικογιάννης βελτιώθηκε κάπως και η δική του απόδοση, χωρίς όμως να φτάσει σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.
Ζορμπάς: Καλύτερος από άλλες φορές αλλά δεν έχει φτάσει ακόμη στα περσινά του επίπεδα. Επιπόλαιος στην τελική προσπάθεια.
Γιακούμπου: Σήμερα ήταν πολύ καλά κλεισμένος και δεν κατάφερε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του. Παρʼ όλα αυτά κατάφερε να φτιάξει το πρώτο γκολ και να κερδίσει το πέναλτι στο τέλος. Πολύ σημαντικός παίχτης για την ομάδα ακόμα και στην κακή του μέρα.
Αγρίτης: Ίσως η καλύτερη του φετινή εμφάνιση. Πλησίασε τα περσινά του στάνταρτ. Αρκετές κούρσες από τα δεξιά αλλά δεν είχε καλά τελειώματα. Ελπίζουμε το γκολ, έστω και από πέναλτι, να δώσει ένα τέλος στην γκίνια του.
Γκουέι: Αρκετά κινητικός και δραστήριος. Σημείωσε ένα όμορφο γκολ και έχασε άλλη μια σπουδαία ευκαιρία. Στο τέλος κουράστηκε και αντικαταστάθηκε.
Κατσικογιάννης: Μπήκε στη θέση του Μπούρμπου και πήρε θέση στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Κατάφερε να συμμαζέψει κάπως την κατάσταση στο κέντρο μας δίνοντας και κερδίζοντας πολλές μάχες. Θετική η παρουσία του.
Νικλητσιώτης: Μπήκε στην θέση του Ζορμπά για να βοηθήσει μεσοεπιθετικά αλλά δεν κατάφερε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του.
Βλόνταρτσικ: Μπήκε προς στο τέλος στην θέση του Γκουέι για να προσδώσει όγκο και φρεσκάδα στην επιθετική μας γραμμή. Δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο 

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο