Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Το πρόσωπο του αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανθρακικό ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για τα επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ.


Ο 37χρονος γκολκίπερ που με την απόκρουση του στις καθυστερήσεις του αγώνα έδωσε στην ομάδα ένα χρυσό τρίποντο εξιστόρησε όλα τα τελευταία δευτερόλεπτα μιλώντας στον Μανόλη Χρονάκη.

«Τέτοια πράγματα δεν τα συνειδητοποιείς εκείνη την στιγμή. Είναι ασύλληπτα όλα αυτά τα συναισθήματα» ήταν τα λόγια του Πολυχρόνη Βεζυρίδη μιλώντας για εκείνη την στιγμή.

Παράλληλα, ο φύλακας – άγγελος της εστίας του ΟΦΗ υπογράμμισε ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα δυσκολότερη ενώ πρόσθεσε ότι «δεν δίνω απαντήσεις σε κανέναν».



Για την απόκρουση του πέναλτι: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που δεν συνειδητοποίησα τι έγινε. Σίγουρα, το θέλαμε όλοι πολύ και εγώ να αποκρούσω το πέναλτι για να πάρουμε τη νίκη. Ήταν πολύ κακό να χάναμε μέσα από τα χέρια μας αυτό το παιχνίδι. Εκείνη την στιγμή καταλαβαίνεις το άγχος και την πίεση που αισθάνεται ο κόσμος. Όπως και να έχει είναι κάτι που δεν περνάει μόνο από τα χέρια σου γιατί παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη. Πάντως, εκείνη την γωνία μου έκαναν νόημα από τον πάγκο που θα πέσω γιατί ήρθε ο Ανδρέας Σκέντζος και μου μετέφερε την συμβουλή για το που θα πέσω. Η τελευταία φορά που απέκρουσα πέναλτι ήταν πριν από 3-4 χρόνια. Δεν είμαι πεναλτάκιας όμως όποτε συμβαίνει αυτό, είναι ένα ξεχωριστό γεγονός».

Για τα συναισθήματα του: «Τέτοια πράγματα δεν τα συνειδητοποιείς εκείνη την στιγμή. Είναι ασύλληπτα όλα αυτά τα συναισθήματα. Σημασία έχει η συνέχεια μας και η πορεία που θα κάνουμε στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι τον Μάιο πρέπει να πανηγυρίσαμε και εκεί πρέπει να έχουμε το μυαλό μας».

Για τον εαυτό του: «Αυτό που θέλω είναι να κάνω σωστά την δουλειά μου και δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Δεν πρέπει κάθε εβδομάδα να πιστοποιώ την αξία μου. Εγώ πιστεύω στον εαυτό μου και δεν μπαίνω στην διαδικασία να σκέφτομαι ότι δίνω απαντήσεις. Να είστε σίγουροι ότι αν κρίνω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω, θα αποχωρήσω μόνος μου».

Για τα προηγούμενα παιχνίδια: «Με τον Εθνικό Αστέρα δεν ήμασταν καλοί εν αντιθέσει με το ματς με τον Παναιτωλικό όπου μας κέρδισε δίχως να μας κάνει ευκαιρίες. Ακόμα και τα γκολ που δεχτήκαμε, προήλθαν από δικά μας λάθη. Είχαμε διαστήματα που μας έδειξαν ότι αξίζαμε να κερδίσουμε».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν ομάδες που έρχονται διαβασμένες και έτοιμες πώς να αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ. Μέχρι τώρα, η Δόξα Δράμας είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. Σημασία έχει να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας και να νιώθουμε ότι πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για την αναμέτρηση με τον Εθνικό: «Είναι παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε γιατί είναι κατώτεροι οι αντίπαλοι μας και σε συνδυασμό με τα ντέρμπι που γίνονται, να πάμε εμείς στην πρώτη θέση. Όπως κοιτάζει κάποιος την βαθμολογία, θεωρεί ότι είναι εύκολο το παιχνίδι. Όμως, τέτοια παιχνίδια τα φοβάμαι πολύ γιατί πρόκειται για μια ομάδα που θέλει να κερδίσει ώστε να ξεφύγει στην βαθμολογία. Θα παίξει χωρίς άγχος λόγω και του ονόματος του ΟΦΗ οπότε πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί».

Για το αν αφιερώνει την απόκρουση του πέναλτι: «Αφιερώνω την απόκρουση στον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός και στους συμπαίκτες μου που τραβάμε από την αρχή έναν «Γολγοθά». Όλοι τους δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο και αν μπορώ να αφιερώσω ένα πέναλτι, για αυτόν τον λόγο τους αφιερώνω την απόκρουση».


athleticradio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο