Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι σύνδεσμοι των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ όπου μιλούν για την στάση μελών του Πανθρακικού αλλά και της αστυνομίας.


Η ανακοίνωση που υπογράφεται από τους δύο μεγαλύτερους συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ (Snakes 4, Κρήτες 4 Θόδωρος Παπαδόπουλος) καταγγέλει τον προπονητή τερματοφυλάκων του Πανθρακικού.

Παράλληλα αναφέρεται στην συμπεριφορά της αστυνομίας και στην στάση της στο χθεσινό παιχνίδι.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά και στον Γιάννη Κουράκη λέγοντας ότι.... "Κουράκη Γιάννη του 70 %. Υπάρχεις;".

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το ζήσαμε και αυτό. Τον προπονητή τερματοφυλάκων του Πανθρακικου να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα στον κόσμο του ΟΦΗ και να λέει ότι όταν θα πάμε στην Τουρκία (κατά δικιά του δήλωση) θα μας «γ….».
Είδαμε και την ελληνική αστυνομία. Η θύρα 6 άδεια και οι ένστολοι να φυλάνε τα καθίσματα τρώγοντας σποράκια. Βέβαια για να μην τους αδικούμε στο δεύτερο  ημίχρονο έπιναν καφέ με την ομάδα νέων της Θράκης και δικαιολογώντας απόλυτα το μεροκάματο τους ενώ η διοίκηση του ΟΦΗ δεχόταν επίθεση από φουσκωτούς μεταφερομένους κολλητούς του κου Σαββακη αυτοί τα έβαλαν με την διοίκηση μας.
Στην συνέχεια και επειδή έπιανε κρύο , αποφάσισαν να ζεσταθούν χτυπώντας απροκάλυπτα και χωρίς κανένα λόγο οπαδούς μας ρωτώντας ταυτόχρονα αν πονάμε.
Με ποιο δικαίωμα κρατάτε την θύρα 6 κλειστή;
Για ποιο λόγο συντηρείτε αυτή την κόντρα με τον κόσμο μας;
Είστε η όχι αυτοί που πρέπει να κρατάτε την τάξη και όχι να την εκτραχύνετε;

Γιατί συνοδεύετε τους γενίτσαρους Κρητικούς Γαύρους και Βαζελους αφήνοντας ένα ολόκληρο Ηράκλειο απροστάτευτο;

Αν νομίζετε ότι θα κατεβάζουμε το κεφάλι κάνετε λάθος. Τέλος και η δικιά μας ανοχή.

Μια και μόνο παράκληση προς την ΠΑΕ. Ψάξτε λίγο το θέμα με την αστυνομία. Και επιτέλους σταματήστε τα κυριλίκια . Αν δεν μπορείτε να βοηθήσουμε εμείς. Στον λάκκο που πέσαμε κολυμπάμε και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να φύγουμε από εκεί.

Προς οπαδούς Πανθρακικου. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε πως μας φερθήκατε επί Βατσινά τότε που δεν ήθελε να μπούμε μέσα στο γήπεδο σας . Πείτε όμως σε αυτόν τον γελοίο προπονητή τερματοφυλάκων ότι η Θράκη δεν είναι Τουρκία.

Κουράκη Γιάννη του 70 %. Υπάρχεις; Ανύπαρκτοι πολιτικοί των υποσχέσεων και του ΔΝΤ τελείωσαν οι εκλογές ε; Πρώην παράγοντες (όχι όλοι) κρυφτούλι και σάλια μόνο και από λεφτά τίποτα»

athleticradio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο