Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010
Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο, τόσο για την αναμέτρηση θρίλερ με τον Πανθρακικό, όσο και για την ομάδα του ΟΦΗ φέτος.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου εξέφρασε για μια ακόμα φορά την άποψή του πως τα ματς κόντρα στον ΟΦΗ δίνουν μεγαλύτερο κίνητρο στις αντίπαλες ομάδες. Επίσης αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Πανθρακικό, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το «διπλό» του Ολυμπιακού στην Καβάλα.

Αναλυτικά ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για:



Για το ματς κόντρα στον Πανθρακικό: «Ήταν δύσκολο ματς όπως όλα στη Β’ Εθνική. Ο Πανθρακικός είναι η καλύτερη ομάδα που πέρασε από το Ηράκλειο, αλλά το πρόσωπο αυτό και το πάθος που επέδειξε πρέπει να το κάνει και σε άλλα ματς, όχι μόνο με τον ΟΦΗ. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον ΟΦΗ».

Για τις αλλαγές που έκανε στην Κρητική ομάδα: «Δεν είχε ξεκινήσει καλά η ομάδα και έπρεπε να μπει στον δρόμο της νίκης. Η φιλοσοφία είναι να κερδίζει. Ευτυχώς τα παιδιά μπήκαν σε αυτήν τη νοοτροπία γρήγορα. Δεν μπορείς να κερδίζεις ένα ματς μόνο με τις φανέλες. Παίζουμε πάντα για τη νίκη και αυτή ήταν η τρίτη φορά που ανατρέψαμε το σκορ. Όταν κάτι επαναλαμβάνεται δεν είναι τύχη, είναι το μέταλλο που έχει η κάθε ομάδα».

Για τα τελευταία λεπτά του αγώνα της Κυριακής: «Ήταν τέτοια η ένταση που έγινε χαμός, ήμουν μακριά και δεν έβλεπα καλά. Όσον αφορά τα πέναλτι το δικό μας ήταν 100%, ενώ είχαμε κι άλλο ένα που δεν μας έδωσε ο διαιτητής. Του Πανθρακικού ήταν μονομαχία κεφάλι και με κεφάλι, αλλά δόθηκε πέναλτι. Ο Βεζυρίδης το έπιασε, που είναι η δουλειά του. Εμείς διαχειριστήκαμε την ήττα από τον Παναιτωλικό σωστά».

Για τον Ολυμπιακό: «Ήταν κακός με την Καβάλα και αυτό το λέω επειδή έπαιξε κόντρα σε μια ομάδα με απουσίες, ενώ αυτός έχει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Στην μπάλα βέβαια μετράνε οι βαθμοί. Το πώς έπαιξε δεν έχει και τόσο σημασία, έχει περιθώρια βελτίωσης, αλλά αυτές οι ομάδες πρέπει να προσφέρουν και θέαμα».

sporfm

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο