Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010
Ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες του ΟΦΗ στην αγχώδη νίκη επί του Πανθρακικού, ο Γιώργος Κατσικογιάννης, μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 για τη νίκη αυτή, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ξεκινώντας αναφέρθηκε στην αγωνιώδη, αλλά τόσο σημαντική νίκη της ομάδας του επί του Πανθρακικού: «Το θετικό είναι ότι καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς κόντρα σε μια καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα δεν ξεκινήσαμε καλά, με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλά λάθη στην άμυνα. Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε καλύτεροι σε αυτόν τον τομέα. Ο αγώνας στο τέλος μετατράπηκε σε… Ρώσικη ρουλέτα.
Πετύχαμε γκολ με το εύστοχο πέναλτι του Αγρίτη και φυσικά έπαιξε μεγάλο ρόλο η απόκρουση του Βεζυρίδη στο τέλος που μας χάρισε τη νίκη. Μετά την ισοφάριση που πετύχαμε, στο ημίχρονο μιλήσαμε στα αποδυτήρια και πιστεύαμε ότι θα γυρίσουμε το παιχνίδι. Χάσαμε κάποιες κλασσικές ευκαιρίες με τον Γκουέϊ, τον Αγρίτη και τον Ζορμπά και στο τέλος πήγαν όλα καλά. Ήταν η πιο δύσκολη νίκη που έχουμε πετύχει στο πρωτάθλημα, κόντρα όμως στην καλύτερη ομάδα, μαζί με τη Δόξα, που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα στην έδρα μας».

Τα κενά που παρουσιάζει ο ΟΦΗ στα τελευταία παιχνίδια είναι το μεγάλο πρόβλημα της Κρητικής ομάδας, για το οποίο ο Γιώργος Κατσικογιάννης τόνισε: «Η κακή μας αμυντική παρουσία στα τελευταία παιχνίδια δεν οφείλεται μόνο στην τετράδα της άμυνας, αλλά στη συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας, καθώς όλοι οι παίκτες δεν κάνουμε καλή άμυνα. Παρόλα αυτά τόσο με την Δόξα, όσο και με τον Πανθρακικό στα οποία παιχνίδια βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα και ψυχικά αποθέματα σαν ομάδα να ανατρέπουμε τέτοια ματς, με την αμέριστη συμπαράσταση και του κόσμου. Είναι κακό να βρισκόμαστε πίσω στο σκορ, ειδικά σε παιχνίδια στην έδρα μας και είναι κάτι που θα το δούμε με τον προπονητή μας. Πρέπει από την αρχή να τα δίνουμε όλα και να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα».

Προκειμένου αυτή η νίκη να έχει αντίκρισμα, θα πρέπει να συνοδευτεί και με νικηφόρο αποτέλεσμα στον εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό, παιχνίδι για το οποίο ο μέσος του ΟΦΗ λέει: «Παρά το γεγονός ότι ο Εθνικός είναι τελευταίος στην βαθμολογία, θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Εθνικός έπαιξε μαζί μας πέρσι στα play offs. Είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες και πρέπει εμείς από την πλευρά μας να έχουμε μυαλό και να “καθαρίσουμε” το παιχνίδι, για να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς».

Η μάχη της ανόδου μέχρι τώρα κρίνεται στις λεπτομέρειες, για τη συνέχειά της ο 22χρονος άσος αναφέρει: «Το καλό είναι ότι η ομάδα μας είναι στην κορυφή, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα. Θεωρώ ότι οι τρεις ομάδες που βρίσκονται τώρα στην κορυφή έχουν πάρει κεφάλι και θα παλέψουν μέχρι τέλους για τις δύο θέσεις που οδηγούν απευθείας στη Super League».

sporfm

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο