Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ο περσινός με τον φετινό ΟΦΗ έχει μεγάλες διαφορές. Και μια από αυτές είναι η άμυνα-"μπετόν" που έχει δημιουργήσει.



Όταν ο Νίκος Αναστόπουλος έλεγε στην πρώτη συνέντευξη τύπου ότι "θα δεχόμαστε γκολ πολύ δύσκολα και ο ΟΦΗ θα είναι ομάδα που θα παλεύει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό", λίγοι περίμεναν ότι μέσα σε τρεις εβδομάδες θα γινόταν τόσο μεγάλη αφομοίωση από τους παίκτες του ΟΦΗ.

Και όμως, ο ΟΦΗ όχι μόνο μετράει τρεις σερί νίκες αλλά έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε αυτούς τους αγώνες. Και βέβαια, αυτό είναι το μεγάλο κέρδος για την ομάδα που πέρυσι σε πολλά εκτός έδρας παιχνίδι όχι μόνο έχανε άλλα έβλεπε και την εστία της να παραβιάζεται αρκετές φορές.

Βέβαια, σε σχέση με πέρυσι έχουν αλλάξει κάποια πράγματα και το athleticradio.gr τα καταγράφει...

  • Η προσθήκη του Μανώλη Ψωμά. Ο Ρεθυμνιώτης αμυντικός πραγματοποίησε στα Τρίκαλα ηγετική εμφάνιση και εννοείται ότι θα είναι ακόμα καλύτερος στην συνέχεια. Απροσπέλαστος και ανίκητος - δεν έχασε καμία προσωπική μονομαχία και πολύ περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο όπου ο ΟΦΗ βρέθηκε υπό καθεστώς πίεσης.
  • Έχουν μπει στην ομάδα από την αρχή οιΜπούρμπος - Μονιάκης. Έτσι, ο Αναστόπουλοςέχει δύο επιπλέον επιλογές στα δύο άκρα της άμυνας και δεν φαίνονται καθόλου οι απουσίες των Κιάσσου, Πίτσου, Σταυρακάκη.
  • Επιπλέον, ο ΟΦΗ έχει πολύ μεγαλύτερο ρόστερ και βάθος σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.Κατσικογιάννης, Ρόβας, Λιαπάκης, Πίτσος, Σοϊλέδης ήταν χθες εκτός αποστολής ωστόσο δεν φάνηκε η απουσία κανενός. Δεν αγωνίστηκε ακόμα ο Βερόν που αποκτήθηκε που αρχικά υποτίθεται ότι θα είχε ηγετικό ρόλο ενώ πέρασε ως αλλαγή στο 80'  ο Βλόνταρτσικ. Αυτό δείχνει ότι το υλικό του ΟΦΗ είναι πολύ περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα και ο Αναστόπουλος δεν στερείται εναλλακτικών λύσεων.
  • Πάθος και αυταπάρνηση από όλους τους παίκτες. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, μάρκαραν και πρέσσαραν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, Γιακούμπου και Αγρίτηςσυμπεριφέρθηκαν αρκετές φορές σαν μπακ κάνοντας συνεχώς τάκλιν για να βοηθούν στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.
Πηγη: Athletic Radio

    Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




    Αρχείο