Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010
Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Χρήστος Μπούρμπος, μίλησε στον Sentra 103,3 για την πορεία... ανόδου που κάνει η κρητική ομάδα με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο της. Αναλυτικά οι δηλώσεις του...
«Όλοι οι παίκτες γνωρίζουμε σε ποια ομάδα βρισκόμαστε. Υπάρχει πίεση και αυτό είναι καλό γιατί μας κρατάει σε εγρήγορση. Ο κόσμος και η ομάδα έχουν απατήσεις. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ έχει πολύ καλό υλικό και έναν πολύ καλό προπονητή. Από την αρχή έχει δείξει τί μπορεί να δώσει σε αυτή την ομάδα και πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για την συγκεκριμένη στιγμή του πρωταθλήματος. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι η άνοδος της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα».


Για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα:


«Δεν ήταν παιχνίδι με πολλές φάσεις. Είχαμε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά χωρίς κάποια ουσιαστική φάση. Στο δεύτερο ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα καταπληκτικό γκολ με τον Γκουέι. Από εκεί και πέρα, προσέχαμε τα νώτα μας και βγαίναμε σε αντεπιθέσεις. Μας πίεσαν λίγο παραπάνω τα Τρίκαλα κι είναι λογικό, αλλά στις αντεπιθέσεις μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Θεωρώ ότι χειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι, με τον τρόπο που θέλει ο προπονητής, και πήραμε έξυπνα το τρίποντο που ήταν σημαντικό για εμάς».


Για το τι δεν είχε ο ΟΦΗ και το έδωσε ο Αναστόπουλος:


«Ο κύριος Αναστόπουλος έφερε άλλον αέρα, στα αποδυτήρια και σε θέμα ψυχολογίας. Θεωρώ ότι έχει συγκεκριμένο πλάνο και ζητάει συγκεκριμένα πράγματα από κάθε ποδοσφαιριστή κι είναι ξεκάθαρος στο τι πρέπει να κάνει ο κάθε παίκτης. Η ομάδα, όπως έχει πει και ο κόουτς, έχει μεγαλύτερες ικανότητες και θα το δείξουμε στα επόμενα παιχνίδια. Θέλουμε ακόμα χρόνο, με τον καινούργιο προπονητή. Η διαφορά του με τον προηγούμενο προπονητή είναι ότι ο κύριος Αναστόπουλος είναι ξεκάθαρος σε κάποια πράγματα».


Για το πρωτάθλημα της Football League:


«Κάποιες ομάδες, βάση δυναμικής σαφώς και είναι στις πρώτες θέσεις. Όπως είναι το Αγρίνιο, τα Γιάννινα και εμείς, και θεωρώ ότι ανάμεσα σε αυτές θα κριθεί η άνοδος. Είναι νωρίς να πούμε περισσότερα πράγματα, αλλά πιστεύω ότι βάση δυναμικής και δυνατοτήτων αυτές οι τρεις θα είναι υποψήφιες να ανέβουν κατηγορία».


Για τον κόσμο, τις αλλαγές της ομάδας, και στο διοικητικό κομμάτι:


«Ο κόσμος είναι απαιτητικός αλλά στηρίζει την ομάδα. Το έχει δείξει γιατί είναι πάρα πολύ κοντά στην ομάδα και στα άσχημα αποτελέσματα. Εγώ ήρθα πέρσι που η ομάδα ήταν σε δύσκολη κατάσταση, αλλά βλέπω ότι ο κόσμος είναι πιο δεμένος από ποτέ. Η ομάδα πρέπει να βρίσκεται ψηλά. Να κερδίζει, ώστε αν υπάρχουν κάποια προβλήματα στο διοικητικό κομμάτι, να βρει το δρόμο της. Εννοώ οικονομικά για να επανέλθει στην Σούπερ Λίγκα».


Για τον στόχο της ανόδου του ΟΦΗ στη Superleague:


«Θεωρώ ότι φέτος είναι η χρονιά μας. Πέρσι από συγκυρίες δεν ανεβήκαμε. Πήγαμε στα πλέι οφ με δέκα βαθμούς πιο μπροστά και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Φέτος πρέπει ν' ανέβουμε. Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να σκεφτώ αν δεν ανέβουμε τι θα γίνει. Θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα πάνε όλα καλά».


Για τη Superleague:


«Είναι ένα πολύ περίεργο πρωτάθλημα στο ξεκίνημα του. Βλέπουμε ότι οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν βρει τα πατήματα τους και ίσως φταίει ότι κάποιες μικρομεσαίες ομάδες έχουν βελτιωθεί και δυναμώσει. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί έτσι υπάρχει ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα κι έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Δε νομίζω ότι μέχρι στιγμής έχει ξεχωρίσει κάποια από τις μεγάλες ομάδες. Από τις μικρομεσαίες ομάδες όμως μου έχει κάνει εντύπωση η Τρίπολη. Φαίνεται η δουλειά του κύριου Βλάχου και έχω εντυπωσιαστεί».

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο