Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Σύντομα θα καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων ο ΟΦΗ με τον Μανώλη Μονιάκη για την ανανέωση του συμβολαίου του.


Το συμβόλαιο του 22χρονου ποδοσφαιριστή λήγει στις31 Δεκεμβρίου 2010 και βέβαια στις τάξεις της Κρητικής ομάδας δεν συζητούν κάτι διαφορετικό από την παραμονή του στο ρόστερ του ΟΦΗ και με την έλευση του νέου χρόνου.


Εξάλλου, είναι δεδομένη η επιθυμία τόσο του συλλόγου όσο και του ίδιο του Μανώλη Μονιάκη να συνεχίσουν την συνεργασία τους και να υπογραφεί νέο συμβόλαιο που θα "δέσει" τον ταλαντούχο αριστερό μπακ.

Και εδώ υπάρχει ένα δεδομένο. Ότι από την πλευρά του παίκτη, υπάρχει η εκτίμηση και η... ευγνωμοσύνη για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ τον στήριξη απόλυτα καθ' όλη την διάρκεια της περσινής χρονιάς όπου ο Μονιάκης έμεινε εκτός δράσης.

Επίσης, από την πλευρά της ομάδας είναι δεδομένη η επιθυμία του Νίκου Μαχλά να κρατήσει τον Μονιάκη στον ΟΦΗ και ήδη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν κάνει κάποιες συζητήσεις που αναμένεται να ενταθούν κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου.

Ασφαλώς, άγχος δεν υπάρχει ούτε από την πλευρά του ΟΦΗ αλλά ούτε και από την πλευρά του Μονιάκη. Ο λόγος είναι προφανής. Η ομάδα θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ και ο ίδιος ο παίκτης εκτιμώντας την στάση του ΟΦΗ απέναντι του έχει πει επανελλημένως ότι "τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΟΦΗ. Πρώτα θα μιλήσω με τον ΟΦΗ και μετά με οποιονδήποτε άλλο".

Το σίγουρο είναι ότι, υπάρχει η κοινή επιθυμία για να συνεχίσουν την συνεργασία τους οι δύο πλευρές. Οπωσδήποτε, οι εμφανίσεις του Μονιάκη δείχνουν, πείθουν και τους πλέον δύσπιστους ότι βγήκε πιο δυνατός από την περσινή περιπέτεια που τον κράτησε εκτός γηπέδων για έναν ολόκληρο χρόνο.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο