Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Αλλα... κόλπα για τους παίκτες του ΟΦΗ από τον Νίκο Μαχλά, ο οποίος τους πριμοδοτεί με 10.000 έξτρα πριμ για το διπλό στα Τρίκαλα, ενώ τα καλύτερα έρχονται...


Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, απόλυτα ικανοποιημένος από τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Αναστόπουλο, σπεύδει να δώσει και το δικό του στίγμα, για να τονώσει ακόμη περισσότερο το ήδη ανεβασμένο, ηθικό των παικτών.
Ετσι, μετά τις πληρωμές της προηγούμενης εβδομάδας, ήρθε το έξτρα πριμ των 10.000 ευρώ, για το διπλό στα Τρίκαλα, ενώ θα υπάρξει και συνέχεια -σύμφωνα με πληροφορίες- όσο το σερί νικών διευρύνεται.

Γνωρίζει άλλωστε καλά ο Μαχλάς, πως τα χρήματα αυτά που θα πάνε ως έξτρα πριμοδότηση στα χέρια των παικτών, θα επιστρέψουν στο ταμείο της ΠΑΕ και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό, σε περίπτωση που στο φινάλε της σεζόν έχει εξασφαλιστεί η συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, τα φετινά έσοδα των 300.000 ευρώ από χορηγίες και τηλεοπτικά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συγκριθούν με τα 2.5 εκ. ευρώ, τουλάχιστον, που μόνο από τα τηλεοπτικά θα προσφέρει η Σούπερ Λίγκα στην κρητική ΠΑΕ.
πηγη:www.dokari.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο