Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010
Δεν έμεινε μόνο στη νίκη του ΟΦΗ επί της Καλαμαριάς, ο Βαγγέλης Βλάχος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας αποκάλυψε ότι στην ανάπαυλα του αγώνα, έβαλε… γκάζια στους παίκτες για την κακή εικόνα που είχαν στο αμυντικό κομμάτι του αγώνα. «Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε 80 πόντους στην έδρα μας. Αυτό είναι το παράπονό μου από τους παίκτες. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας. Και να παίζουμε για 40 λεπτά όπως παίξαμε στο τρίτο δεκάλεπτο. Πιέσαμε, κλέψαμε μπάλες, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό». Για το παιχνίδι ο Βαγγέλης Βλάχος είπε πως «δεν ξέραμε τον αντίπαλο, αλλά μπορώ να πω ότι κάναμε αυτό που έπρεπε για να μην έχουμε προβλήματα. Έμεινα ευχαριστημένος μόνο από το τρίτο δεκάλεπτο της ομάδας μου».

Ο Θ. Δελαπάσχος

Στον πάγκο της Καλαμαριάς ο Θανάσης Δελαπάσχος πρώην παίκτης του ΟΦΗ, τόνισε ότι «παίξαμε με μια ομάδα που είναι φαβορί για την άνοδο. Είναι πλήρης ομάδα και έχει μεγάλη ποιότητα. Κέρδισε δίκαια και καθαρά το παιχνίδι. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε κλεφτοπόλεμο, αλλά αντέξαμε μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο. Μετά άνοιξε η διαφορά. Είμαστε μια νεανική ομάδα, που έχει στόχο την παραμονή».


Μικρα από το ΒΑΚ

*Η συγκίνηση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα όλων, όταν λίγο πριν το ξεκίνημα του αγώνα οι παίκτες του ΟΦΗ εναπόθεσαν λουλούδια στο σημείο που βρισκόταν το πανό για τον αδικοχαμένο Βασίλη Παδουβά, που ήταν πρώην αθλητής του ΟΦΗ. Παράλληλα κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

*Πριν την έναρξη του αγώνα ο ΟΦΗ τίμησε το Νικό Δελατόλα τον πρώην αρχηγό της ομάδας, ο οποίος εγκατέλειψε το καλοκαίρι την ενεργό δράση. Το χειροκρότημα όλων ήταν ζεστό για ένα αθλητή που πρόσφερε πολλά στον ΟΦΗ.

*Ευχάριστη η πρωτοβουλία των ανθρώπων του ΟΦΗ να δημιουργήσουν μια μίνι κερκίδα με αθλητές από τα τμήματα υποδομής. Τους μικρούς μπασκετμπολίστες του ΟΦΗ συνόδευε ο προπονητής Νικος Γαλυφιανάκης. Mάλιστα στο ημίχρονο του αγώνα, είχαμε και αγώνα επίδειξης από τους μικρούς του ΟΦΗ. Αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν βγήκαν από το κλειστό στην ανάπαυλα, αλλά προτίμησαν να παρακολουθήσουν τους μικρούς του συλλόγου. Στο ημίχρονο οι λιλιπούτειοι άσοι έβγαλαν και αναμνηστική φωτογραφία με τους παίκτες της ανδρικής ομάδας.

*Δεν ήταν πολύς ο κόσμος στο κλειστό του ΒΑΚ, παρότι χθες ήταν η πρεμιέρα του ΟΦΗ στην Β’ Εθνική. Περίπου 250 φίλαθλοι βρέθηκαν στο πρώτο παιχνίδι του ΟΦΗ για το πρωτάθλημα.

*Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ Θανάσης Δελαπάσχος, ήταν προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς και χθες είχε την ευκαιρία να τα πει με παλιούς φίλους.

*Μαζι με τους συνεργατες του στην διοικηση του Ερασιτεχνη ΟΦΗ Βλαχακη,Αντωνακακη,Σπαγουλακη,Κλάδοπαρακολουθησε την αναμετρηση ο Βασιλης Ξημερης.Στην διοικητική παρεα προστεθηκε στο δευτερο ημ΄θχρονο και ο νομικός συμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ Χρηστος Μιχαλόπουλος.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο