Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010
Την ευκαιρία να κρατηθούν σε όσο καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος, είχαν οι παίκτες του ΟΦΗ, αλλά και ο Νίκος Αναστόπουλος να δει κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, στο φιλικό με το Ρέθυμνο, το οποίο κέρδισε ο ΟΦΗ 4-0.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ παρέταξε την ομάδα του ομάδα του με τερματοφύλακα τον Ξενοδόχωφ, δεξί μπακ τον Κιάσσο, αριστερό τον Πίτσο. Οι Μπερντίν και Ψωμάς αποτελούσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αμυντικά χαφ ήταν οι Κατσικογιάννης και Λιαπάκης, έχοντας μπροστά τους τον Βερόν. Αριστέρα στην επίθεση έπαιξε ο Σοϊλέδης, δεξιά ο Μανούσος και στην κορυφή ήταν ο Βλόνταρτσικ.

8’ Πρώτη καλή φάση για τον ΟΦΗ, ένα σουτ του Σοϊλέδη από πλάγια αριστερά, πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Κιοσσέ.

12’ Κέρδισε πέναλτι ο Βλόνταρτσικ από τον Μουρτζανό, το εκτέλεσε ο Μανούσος, για να πέσει στην αριστερή γωνία του ο Κιοσσές και να αποκρούσει.

14’ Μετά από κόρνερ του Σοϊλέδη, σουτ του Βλόνταρτσικ, έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Σαριδάκης.

27’ Μετά από σέντρα του Πίτσου από αριστερά, ο Βλόνταρτσικ με γυριστή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

32’ Σουτ του Μανούσου μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς της ομάδας του Ρεθύμνου και έφυγε κόρνερ.

39’ Σέντρα του Βλόνταρτσικ από δεξιά, κεφαλιά του Μανούσου, μπλοκάρει ο Κιοσσές.

Με τον ΟΦΗ να προηγείται 1-0 έληξε το πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου στο πρώτο ημίχρονο είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας στη μεσαία γραμμή, με τους Σοϊλέδη και Μανούσο από τα άκρα (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα) να είναι εξαιρετικά δραστήριοι και επικίνδυνοι. Μετά από καιρό, ξανά σε αγωνιστική δράση ο Μηνάς Πίτσος, που θα είναι στη διάθεση του προπονητή του και πάλι στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ρεθύμνου έχει περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, με καλή αμυντική παρουσία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής του ΟΦΗ έκανε τέσσερις αλλαγές. Στη θέση του Ξεοδόχωφ μπήκε ο Κασμερίδης, σε αυτή του Κιάσσου πέρασε ο Μονιάκης, ο Ζορμπάς αντικατέστησε τον Μπερντίν, ενώ ο Χαριτωνίδης τον Ψωμά. Οι αλλαγές αυτές έφεραν και εσωτερικές ανακατατάξεις στην ομάδα με τερματοφύλακα τον Κασμερίδη, τον Μονιάκη να παίζει δεξί μπακ, αριστερά παρέμεινε ο Πίτσος. Χαριτωνίδης, Λιαπάκης είναι στόπερ, Κατσικογιάννης και Βερόν τα δυο αμυντικά χαφ, με τον Ζορμπά ελεύθερο. Παρέμειναν ο Μανούσος δεξιά, Σοϊλέδης αριστερά και στην κορυφή ο Βλόνταρτσικ.

52’ Φάουλ ο Ζορμπάς δίνει στον Πίτσο, ο οποίος κάνει τη σέντρα και με κεφαλιά ο Χαριτωνίδης έκανε το 2-0.


61’ Αντεπίθεση του ΟΦΗ, ωραία ατομική προσπάθεια του Μανούσου, με τακουνάκι τροφοδότησε τον Βλόνταρτσικ, ο οποίος με δυνατό σουτ ανέβασε το σκορ στο 3-0.

63’ Στη θέση του Πίτσου ο Ζαχαράκης, ο οποίος πέρασε στο δεξί άκρο της άμυνας και μετατέθηκε στο αριστερό ο Μονιάκης.

64’ Ψιλοκρεμαστό σου του Ζορμπά, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ρεθύμνου.

65’ Δυνατό σουτ του Μανούσου έξω από την περιοχή, η μπάλα στη δεξιά συμβολή των δοκών του Κιοσσέ και 4-0 για τον ΟΦΗ

67’ Στη θέση του Σοϊλέδη ο Κοκκινάκης. Ο Μανούσος έχει μετατεθεί αριστέρα, δεξιά ο Ζορμπάς, σαν αμυντικό χαφ ο Κοκκινάκης και σε ελεύθερο ρόλο ο Βερόν.

70’ Σέντρα Μονιάκη από αριστέρα, η μπάλα φτάνει στον Βλόνταρτσικ, το σουτ του οποίου αποκρούει ο Κιοσσές.

73’ Και πάλι ο Μονιάκης από αριστερά με ωραία σέντρα βρίσκει τον Ζορμπά, η κεφαλιά του οποίου περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

74΄Στη θέση του Βερόν ο Σκουτέλης

83’ Ευκαιρία για το Ρέθυμνο να μειώσει το σκορ, αλλά το σουτ του Μαραθιανού, πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κασμερίδη.

Στο 84’ ο Μηνάς Κοκκινάκης, διαιτητής της φιλικής αυτής αναμέτρησης σφύριξε τη λήξη της με τον ΟΦΗ να επικρατεί 4-0

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Ξενοδόχωφ (46’ Κασμερίδης), Κιάσσος (46’ Μονιάκης), Μπερντίν (46’ Ζορμπάς), Ψωμάς (46’ Χαριτωνίδης), Πίτσος (63’ Ζαχαράκης), Κατσικογιάννης, Λιαπάκης, Βερόν (74’ Σκουτέλης), Μανούσος, Βλόνταρτσικ, Σοϊλέδης (67’ Κοκκινάκης).

Ρέθυμνο: Κιοσσές (80’ Παπαδάκης), Μαραθιανός, Τσικαλάς (46’ Μπαρκάτσας), Σαριδάκης (80’ Κωστόπουλος), Κλαψινός (35’ λ.τ. Μπάρκας), Μουρτζανός, Τσιλιγκάκης, Χνάρης (70’ Σπανουδάκης Α.), Ματαραγκάτσι (46’ Κουνδουράκης), Μανωλακάκης (73’ Δελήμπασης), Μιχελιδάκης (80’ Σπανουδάκης Μ.)

 
sporfm.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο