Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010
Το δυναμικό ξεκίνημα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας έχει σκορπίσει αέρα αισιοδοξίας στον κόσμο για την επιστροφή της ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Ο Βαγγέλης Βλάχος, ωστόσο, προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά τους τόνους επισημαίνοντας ότι ακόμα είναι ξεκίνημα της σεζόν και κρατά προσγειωμένους τους παίκτες του ενόψει και του αγώνα της προσεχούς Τετάρτης (5μ.μ. στο ΒΑΚ) κόντρα στο Αιγάλεω.



«Χρειάζεται σοβαρότητα και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και πρέπει να κατανοήσουμε ότι όλοι μας κυνηγούν και θέλουν να μας κερδίσουν. Πρέπει, λοιπόν να δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα γιατί δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδι. Όλα έχουν τις ιδιαιτερότητές τους», επισημαίνει ο προπονητής του ΟΦΗ, ο οποίος πιστεύει στην ομάδα του. «Περίμενα και πίστευα ότι μπορούσαμε να ξεκινήσουμε καλά. Καταφέραμε να έχουμε τρεις νίκες στα τρία παιχνίδια που δώσαμε και προχωράμε. Δεν πετύχαμε τίποτα ακόμα και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι», τονίζει.

Για τον Βαγγέλη Βλάχο το πιο σημαντικό είναι ότι «η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ακόμα και κατά τη διάρκεια των έως τώρα αγώνων η επικοινωνία μου με τους παίκτες γίνεται καλύτερη. Θεωρώ ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα». Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στον αγώνα κόντρα στο Αιγάλεω, για το οποίο τονίζει ο έμπειρος τεχνικός. «Το Αιγάλεω είναι μία καλή ομάδα. Στα τρία πρώτα παιχνίδια έχει δύο νίκες, ενώ και στον αγώνα που έχασε το πάλεψε μέχρι το τέλος. Άρα χρήζει προσοχής».

Στον αγωνιστικό τομέα, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Καραδολάμης που είχε ενοχλήσεις στη μέση, ενώ και ο Παναγάκης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Τέλος ανακοινώθηκε το διαιτητικό δίδυμο του αγώνα της Τετάρτης με το Αιγάλεω, το οποίο αποτελούν οι Παντελίδης, Μπούσιας, ενώ κομισάριος θα είναι ο Αντρέας Μαγγανάς.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο