Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010
Ο Γιώργος Στεφανουδάκης μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για τις προοπτικές που ανοίγονται στον ΟΦΗ της Σούπερ Λιγκ.

Ο έγκριτος γιατρός και αντιπρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου βρέθηκε στο στούντιο καλεσμένος του Μανόλη Χρονάκη.

Ο κύριος Στεφανουδάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του ΟΦΗ αλλά και για το μέλλον του συλλόγου, από την στιγμή που θα πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα.

"Η πρόσκληση του Γιάννη Κουράκη και η αδυναμία να του πω όχι, με έκαναν να θέσω τον εαυτό μου στην διάθεση του δημάρχου Ηρακλείου αλλά και αυτής της πόλης" ήταν τα λόγια του αναφερόμενος στην παρουσία του στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κουράκη στον δήμο Ηρακλείου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Στεφανουδάκη

"Mας έκλεψαν την άνοδο"
«Η ιστορία της οικονομικής κρίσης που υφίσταται στον ΟΦΗ έχει ξεκινήσει από το παιχνίδι των Σερρών. Αν η ομάδα βρισκόταν τώρα στην Σούπερ Λίγκα, τότε θα είχε πετύχει όλα όσα θέλαμε και εμείς οι ίδιο να πετύχει. Έχουμε οδηγηθεί σε αυτήν την κατάσταση επειδή μας έκλεψαν την άνοδο».

«Το συμβούλιο της επιστράτευσης με μπροστάρη το Νίκο Μαχλά, παλεύει και κανένας δεν μπορεί να παραπονεθεί ότι παλεύεται το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει. Η ομάδα έχει κάνει μια καταπληκτική πορεία, ο κόσμος της δίνει μια μεγάλη αξία και είναι κοντά μας».

"Έχω μείνει έκπληκτος από τον κόσμο"
«Παίρνουμε κουράγιο και παλεύουμε. Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο και το μόνο εισόδημα που μπορούμε να έχουμε είναι η διάθεση των μετοχών. Έχω μείνει έκπληκτος από την εικόνα του κόσμου και την συμπαράσταση που μας προσφέρει.

«Ο ΟΦΗ είναι το προϊόν που διαφημίζει την Κρήτη και εφόσον η ομάδα βρεθεί του χρόνου στην Σούπερ Λίγκα τότε δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα».

"Λαμπρό το μέλλον του ΟΦΗ"
«Το μέλλον του ΟΦΗ προδιαγράφεται λαμπρό. Και οικονομικά αλλά και διοικητικά. Τα προβλήματα που είχαμε ήταν θηλιά στον λαιμό όμως εμείς θα τα καταφέρουμε».

"Ο κατάλληλος άνθρωπος ο Αναστόπουλος"
«Ο Αναστόπουλος έχει κάτι το μοναδικό. Σε όποια ομάδα έχει καθίσει, πρωταγωνιστεί και αυτό το στοιχείο κατάφερε να περάσει στην ομάδα. Έχει καταφέρει να το «περάσει» στους παίκτες και εκείνοι με την σειρά τους το βγάζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ πως ήταν ο κατάλληλος προπονητής και την κατάλληλη στιγμή».

athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο