Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010
Απο τον Μανωλη Σαρρη
Κανείς δεν αμφιβάλλει και κανένας δεν αμφισβητεί ότι ο ΟΦΗ πραγματοποίησε στην Καισαριανή την χειρότερη εμφάνιση του στο φετινό πρωτάθλημα. Το έλεγαν και οι ίδιοι μέσα στην ομάδα. Εγώ συμφωνώ μαζί του. Ειδικά η εικόνα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο θύμιζε…. περσινή εικόνα που η ομάδα παρέπαιε σε κάθε έδρα που πήγαινε τρώγοντας τρία γκολ.

Βέβαια, ο φετινός ΟΦΗ δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό. Αυτό είναι δεδομένο. Όπως επίσης είναι δεδομένο ότι ο φετινός ΟΦΗ δεν μπορεί να χάσει τέτοια παιχνίδια όπως τα περσινά. Θεωρώ δεδομένο το γεγονός ότι η ομάδα δεν θα παρουσιάσει χειρότερο πρόσωπο από αυτό που έδειξε στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα της Καισαριανής.



Όμως, μέσα από αυτήν την εικόνα βγήκε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Ότι άπαντες στον ΟΦΗ, παίκτες και Αναστόπουλος, έκαναν αμέσως την αυτοκριτική τους και είναι περισσότερο υποψιασμένοι με τους εαυτούς τους για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Δευτέρα.

Έχω την εντύπωση ότι είναι περισσότερο θετικό παρά αρνητικό το γεγονός ότι ήρθε αυτή η εμφάνιση, μια αγωνιστική πριν το ντέρμπι. Ο ΟΦΗ έχει την δυνατότητα να μάθει από τα λάθη του και να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» της Καισαριανής. Και είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ που θα δούμε απέναντι στον Παναιτωλικό δεν θα έχει καμία σχέση με αυτόν του Εθνικού Αστέρα.

Και προσέξτε και κάτι άλλο; Είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ κάνει την δική του «κοιλιά» αυτόν τον μήνα και τρανή αποδείξη αποτελούν οι εμφανίσεις κόντρα σε Θρασύβουλο, Δόξα Δράμας και Εθνικό Αστέρα. Όμως η ομάδα πήρε 7 βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια και συνεχίζει να προχωράει ακάθεκτος για την κορυφή.

Με την τελευταία πρόταση μην γελάσετε, αλλά αν ο ΟΦΗ δεν αυτοκτονήσει τότε θα πάει στα Γιάννενα για το φινάλε του πρώτου γύρου όντας πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο