Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010
Όπως όλα δείχνουν, ο Λάμπρος Χούτος θα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ."Με καλύπτει σαν ποδοσφαιριστή και μέσα στην εβδομάδα τελειώνουμε" δήλωσε ο 31χρονος επιθετικός.

Ο Ελληνας επιθετικός συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης με το Νίκο Αναστόπουλο με τον προπονητή του ΟΦΗ να ακούει από το στόμα του Χούτου να εκφράζει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr, ο Αναστόπουλος είχε ξεκινήσει συζητήσεις με τον Λάμπρο Χούτο εδώ και περίπου 1 μήνα με τον πρώην επιθετικό του Πανιωνίου να εμφανίζεται θετικός από την πρώτη στιγμή.

Οι πληροφορίες του athleticradio.gr αναφέρουν ότι εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, μέσα στην εβδομάδα, ο Λάμπρος Χούτος θα βρίσκεται στο Ηράκλειο μέχρι την 1η Δεκεμβρίου όπου και θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ.

Χούτος: "Με καλύπτει ο ΟΦΗ"
Την ίδια ώρα ο Λάμπρος Χούτος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα theplayer.gr επιβεβαίωσε το παραπάνω δημοσίευμα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού τόνισε «βρίσκομαι στην Ελλάδα και έκανα ορισμένες συζητήσεις με ανθρώπους του ΟΦΗ. Θεωρώ ότι είναι μια καλή προοπτική να επιστρέψω στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία. Πιστεύω ότι στην νέα σεζόν ο ΟΦΗ θα βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία και είναι μια ομάδα που με καλύπτει ως ποδοσφαιριστή».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάμπρου Χούτου

Πότε περιμένεις να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις;
«Μέσα στην εβδομάδα νομίζω ότι θα ξεκαθαρίσει το  θέμα. Υπάρχει διάθεση και από τις δυο πλευρές και θα χρειαστεί να περιμένουμε».

Αν δώσετε τα χέρια αυτόματα θα βρεθείς στην Κρήτη και θα ξεκινήσεις προπονήσεις;
«Ναι. Θα έρθω στο Ηράκλειο και θα ξεκινήσω τις προπονήσεις ώστε να είμαι απόλυτα έτοιμος όταν αποκτήσω δικαίωμα συμμετοχής τον Ιανουάριο. Θέλω να βοηθήσω την προσπάθεια γιατί είδα ότι είναι μια ομάδα που έχει όλες τις προδιαγραφές».

Υπάρχουν άλλες προτάσεις από ελληνικές ομάδες;
«Υπάρχουν αλλά αυτή την στιγμή έχω επικεντρωθεί στον ΟΦΗ και στην προοπτική να συνεχίσω εδώ την καριέρα μου».

athleticradio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο