Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010
Ο Παναιτωλικός αρνείται να δώσει εισιτήρια στον ΟΦΗ για τις ανάγκες των φιλάθλων του.Το athleticradio.gr παρουσιάζει αναλυτικό ρεπορτάζ.

Η διοίκηση του Κρητικού συλλόγου έστειλε επίσημο έγγραφο στους Αγρινιώτες πριν από 15 ημέρς, όπως ορίζει ο νόμος, ζητώντας να της παραχωρηθούν 150 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της.


Οι δύο εβδομάδες πέρασαν, δίχως ο Παναιτωλικός να... δώσει σημεία ζωής για το αν θα δοθούν εισιτήρια στον ΟΦΗ για τον κόσμο που θα ταξιδέψει από την Κρήτη αλλά και από υπόλοιπα μέρη της Ελλάδας.

Αυτό μέχρι και την Κυριακή όπου στέλεχος της διοίκησης του ΟΦΗ επικοινώνησε με τον διευθύνων σύμβουλο του Παναιτωλικού, Μάκη Μπελεβώνη ζητώντας του εισιτήρια για την αναμέτρηση της Δευτέρας.

Ο τελευταίος απάντησε αρνητικά διατυπώνοντας κάποιες ενστάσεις και λέγοντας ότι υπάρχει ο φόβος αντιποίνων από οπαδούς του Παναιτωλικού λόγω κάποιων μικροεπεισοδίων που είχαν συμβεί πέρυσι στο Ηράκλειο.

Από την πλευρά του, ο επίσημος ΟΦΗ ζήτησε να δοθούν εισιτήρια για να μπορέσει ο κόσμος της ομάδας να βρεθεί στο Αγρίνιο προτείνοντας μάλιστα, όλοι οι φίλαθλοι που θα μεταβούν στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας να πάνε αμέσως στο γήπεδο και να μην κάνουν στάση μέσα στην πόλη.

Δυστυχώς για τους φιλάθλους του ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός απάντησε ξανά αρνητικά και όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη οπότε και θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο