Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Αναστόπουλος και παίκτες αφήνουν στην άκρη το "σπάσιμο" του σερί και λένε ότι ο ΟΦΗ θα "κάνει ταμείο τον Μάιο".


Τι και αν ο "Αναστό" είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει ένα ιστορικό ρεκόρ που θα του έδινε την δυνατότητα να διατηρήσει το όνομα του στην ιστορία του συλλόγου; Ο 52χρονος τεχνικός, ούδολως ασχολήθηκε με αυτήν την απώλεια. Άλλη... απώλεια τον ένοιαξε - αυτή της νίκης. Που ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και να πλησιάσει στον πόντο την κορυφή της βαθμολογίας.

Εξάλλου, ο ίδιος ακόμα και στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι "ακόμα και ομάδες της Σούπερ Λιγκ δεν κάνουν έξι συνεχόμενες νίκες. Ο ΟΦΗ το έκανε αυτό" είπα χαρακτηριστικά ο Αναστόπουλος που φρόντισε μετά το τέλος της αναμέτρησης και λίγο πριν πάρει ο ίδιος το ταξί για να αναχωρήσει από την Καισαριανή - να μεταφέρει τα συναισθήματα του στους ποδοσφαιριστές του.

"Κοιτάζουμε μπροστά, ξεχνάμε ήδη το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα. Πάμε στο Αγρίνιο για να δείξουμε ότι είμαστε ΟΦΗ" ήταν τα λόγια του Αναστόπουλου με τους παίκτες της ομάδας να συμφώνουν λέγοντας ότι "ταμείο θα κάνουμε τον Μάιο. Τότε μετράει τι έχουμε κάνει όλη την χρονιά και όχι το Νοέμβριο".

athleticradio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο