Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ανάστατο είναι το Ηράκλειο από δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Μαρινάκης γνωρίζει τι έγινε και δεν πήρε την άνοδο ο ΟΦΗ.


Σύμφωνα με όσα γράφει ο Κώστας Καίσαρης στην εφημερίδα Goal, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού γνωρίζει όλα όσα συνέβησαν στα πλέι-οφ του περσινού πρωταθλήματος προκειμένου να μην πάρει την άνοδο ο ΟΦΗ αλλά ο Πανσερραϊκός.


Και σίγουρα, φέρνοντας στο μυαλό τις διαιτητικές "σφαγές" που γνώρισε ο ΟΦΗ στα πλέι-οφ από τους Τσινιάρη, Δαλούκα, Kαλόπουλο, Σταθόπουλο με αποκορύφωμα την απόφαση του Δάλλα να "κόψει" με ανύπαρκτο οφσάιντ τονΒλόνταρτσικ.

Όπως αναφέρει η αθηναϊκή ομάδα στο πρωτοσέλιδο της, οΒαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να έχει πει "αν με καλέσει ο εισαγγελέας θα τα πω όλα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όχι μόνο ξέρω τι έκανε πέρυσι ο ΠΑΟ, αλλά ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ - ΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ".

Όπως αναφέρει ο Κώστας Καίσαρης, τα παραπάνω είναι λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη και σίγουρα μετά από αυτό το δημοσίευμα επιβάλλεται εισαγγελική παρέμβαση προκειμένου να πει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού τι έγινε στα δύο παιχνίδια.

Και παράλληλα να αποκαλύψει τι παίχτηκε στην πλάτη τουΟΦΗ. Από την στιγμή που ο Μαρινάκης φέρεται να γνωρίζει τι έγινε τόσο στις Σέρρες όσο και στο Ηράκλειο με τις σφαγιαστικές διαιτησίες των Σταθόπουλου, Καλόπουλου - χρειάζεται να πει τι συνέβη και ποιοι "έστησαν" τον ΟΦΗ για να μην πάρει την άνοδο εκείνος αλλά ο Πανσερραϊκός.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιβάλλεται να δείξει ότι δεν ξεχνάει την καταγωγή του και την προέλευση του από το Ηράκλειο κάνοντας γνωστά σε όλη την Ελλάδα τα "όργια" εις βάρος του ΟΦΗ!
Πηγη: Athletic Radio


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο