Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Τρεις μήνες μετά την αποχώρηση του από την προεδρία του ΟΦΗ, ο Γιάννης Κουράκης βρέθηκε στο ΒΑΚ μιλώντας στους παίκτες.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Athletic Radio 104,2, ο πρώην πρόεδρος της ομάδας και δήμαρχος Ηρακλείου επισκέφτηκε το Βαρδινογιάννειο όπου μάλιστα βρέθηκε στα αποδυτήρια μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δείχνοντας ότι συνεχίζει να παραμένει κοντά στην ομάδα παρά την αποχώρηση του.

Ο Γιάννης Κουράκης μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, τους τόνισε ότι θα βρίσκεται δίπλα τους εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι φέτος θα πάρουν την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ εξέφραζαν την ικανοποίηση τους από την παρουσία του Γιάννη Κουράκη όπου είναι γνωστό ότι πέρυσι είχαν άριστη συνεργασία.

«Ξέρετε ότι είχαν έναν αγώνα όμως τώρα τελείωσε και πήγαν όλα καλά. Θα είμαι κοντά σας και δίπλα σας σε ότι χρειαστεί. Πιστεύω σε εσάς και φέτος η ομάδα είναι η καλύτερη στην κατηγορία. Η ομάδα είναι επιπέδου Σούπερ Λιγκ και πιστεύω ότι θα έρθει η άνοδος για την Σούπερ Λίγκα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γιάννη Κουράκη απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου βρέθηκε στο ΒΑΚ, μόνος δίχως να συνοδεύεται από κάποιο άλλο μέλος του Δ.Σ. του ΟΦΗ ή το Νίκο Μαχλά και στην συνέχεια αποχώρησε από το αθλητικό κέντρο του συλλόγου.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι σίγουρα η παρουσία του Γιάννη Κουράκη στο ΒΑΚ στέλνει ένα μήνυμα για το μέλλον ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα που ούτως ή άλλως στάθηκε πρωτοστάτης της νέας προσπάθειας, μαζί με το Νίκο Μαχλά.

athleticradio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο