Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010
 Για πρώτη φορά από την ημέρα τραυματισμού του, ο Κώστας Σταυρακάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την ατυχία του.

Ένας εκ των αρχηγών του ΟΦΗ μίλησε στον Μανώλη Σαρρή για την στιγμή του τραυματισμού του κοιτάζοντας μπροστά.



«Τέτοιου είδους τραυματισμός είναι καθαρή ατυχία. Όμως, σημασία έχει να πηγαίνει καλά η ομάδα και να πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα, κάτι που θα είναι και η σωτηρία της» υπογράμμισε ο Κώστας Σταυρακάκης.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής που θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά σε λίγους μήνες έπλεξε το εγκώμιο τόσο του Νίκου Αναστόπουλου λέγοντας ότι «έχει κερδίσει τους παίκτες με την συμπεριφορά του και τον χαρακτήρα του» όσο και της δουλειάς που έγινε το καλοκαίρι τονίζοντας ότι «φέτος έγινε πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Σταυρακάκη στον Athletic Radio 104,2

Για τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τα καλά και τα κακά όμως από εκεί και πέρα δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε. Έγινε στην αρχή του αγώνα, είχα σταθερό το δεξί πόδι και εκεί δέχτηκα μια γονατιά στο μπούτι με αποτέλεσμα να τρανταχτεί το γόνατο και να κόψει ο χιαστός. Δεν το κατάλαβα από την αρχή, δεν πόνεσα και για αυτό συνέχισα. Όμως κατά την διάρκεια του παιχνιδιού το γόνατο «έφευγε» και κατάλαβα ότι χτύπησα».

Για την επέμβαση που υποβλήθηκε: «Πήγαν όλα καλά και μετά από τέτοια επέμβαση είναι πολύ σημαντική αποκατάσταση. Με το μόσχευμα που έβαλα χρειάζεται αρκετός χρόνος αλλά ο κύριος Στεφανουδάκης μου είπε ότι θα προλάβω κάποια παιχνίδια από την φετινή περίοδο».

Για τον φετινό ΟΦΗ: «Η ομάδα διαθέτει πολύ καλύτερο υλικό από την περσινή περίοδο ενώ έγινε πολύ καλή προετοιμασία και αυτό φάνηκε από τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων».

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ: «Η έλευση του κυρίου Αναστόπουλου επηρεάσε ψυχολογικά την ομάδα και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Βέβαια, η ομάδα χρειαζόταν μια νίκη για να ανέβει όπως και έγινε στο ματς με τον Ιωνικό. Πλέον, έχουμε αποκτήσει ψυχολογία νικητή και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το Νίκο Αναστόπουλο: «Τόσα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο, έχω διαπιστώσει ότι σε έναν προπονητή το πιο σημαντικό στοιχείο δεν είναι οι τακτικές αλλά να κερδίζει τους παίκτες. Και αυτό το έχει καταφέρει ο Αναστόπουλος γιατί έχει κερδίσει όλους τους παίκτες του ΟΦΗ με την συμπεριφορά του και τον χαρακτήρα του».

Για την περσινή περίοδο: «Πέρυσι έγιναν αρκετά λάθη, τόσο από παίκτες όσο και από την διοίκηση αλλά μέσα από αυτά τα λάθη μάθαμε όλοι αρκετά και αυτό φαίνεται την φετινή αγωνιστική περίοδο».

athleticradio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο