Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Για το πληρέστερο ρόστερ του ΟΦΗ αλλά και την εμπειρία της Β΄ Εθνικής μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο Μιχάλης Γρηγορίου.



Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας μίλησε στον Μανώλη Σαρρή πλέκοντας το εγκώμιο του ρόστερ του φετινού ΟΦΗ«Πέρυσι αντιμετώπισα τέσσερις φορές τον ΟΦΗ και θεωρώ ότι φέτος η ομάδα έχει πληρέστερο υλικό από κάθε άποψη» ήταν τα λόγια του νεαρού προπονητή που μιλώντας για την ομάδα του πρόσθεσε ότι δεν είναι αυτοσκοπός φέτος να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μιχάλη Γρηγορίου


Για την Δόξα Δράμας: «Έπειτα από 16 χρόνια που ταλαιπωρήθηκε η Δόξα Δράμας, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια νέα τάξη πραγμάτων με την έλευση του κυρίου Σάμιου, τόσο στην πόλη όσο και στο νομό».

Για τους στόχους της ομάδας του: «Εν αντιθέσει με άλλες ομάδες, εμείς επενδύσαμε σε νέα παιδιά, έχουν έρθει 19 νέα παιδιά. Με τα δεδομένα που επικρατούν στην ομάδα και τον σχεδιασμό που κάναμε το καλοκαίρι, είμαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Πέρυσι επ’ ουδενί δεν ήταν στόχος του Εθνικού η είσοδος στην εξάδα. Αυτός ο στόχος βγήκε μέσα από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας καθ’ όλη την χρονιά. Το ίδιο ισχύει και φέτος με την Δόξα. Η ομάδα σώθηκε πέρυσι στα πλέι-άουτ, δεν θεωρώ ότι είναι αυτοσκοπός η άνοδος, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Πρώτιστο μέλημα είναι να δημιουργήσουμε ένα αθλητικό κέντρο και από εκεί και πέρα θέλουμε φέτος να βάλουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν μας τύχει κάτι καλό φέτος, εμείς θα πούμε όχι όμως θεωρώ ότι έχουμε τα φόντα για να μπούμε στα πλέι-οφ».

Για τις ομάδες-φαβορί για την άνοδο: «Έχω πει από την αρχή του χρόνου ότι οι τρεις ομάδες που έχουν επενδύσει αρκετά, δηλαδή ο ΟΦΗ, τα Γιάννενα και ο Παναιτωλικός έχουν τον πρώτο λόγο. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν έξι με επτά ομάδες που θα διεκδικήσουν την είσοδο στα πλέι-οφ ενώ θεωρώ ότι θα γίνει μάχη στα πλέι-άουτ».

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε αγωνιστική ανάκαμψη, διαθέτει εξαιρετικό υλικό ενώ έχει και μια από τις πιο καυτές, αν όχι την πιο καυτή έδρα της κατηγορίας. Νομίζω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί σαν ομάδα».

Για την εικόνα που έχει για τον ΟΦΗ: «Δίχως να έχουμε τεθεί αντίπαλοι, οι πληροφορίες μου είναι ότι διαθέτει το πληρέστερο και πιο πλούσιο ρόστερ στην κατηγορία. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα του ΟΦΗ έχει μια περισσότερη χρονιά εμπειρίας από αυτό το πρωτάθλημα, γεγονός που βοηθάει τους παίκτες να αντιληφθούν σε ποια κατηγορία αγωνίζονται».
Πηγη: Athletic Radio


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο