Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα και η διερεύνηση της υπόθεσης που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η εφημερίδα Goal, με τον Κώστα Καίσαρη, να κάνει λόγο στη στήλη του, για μια τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που δεν αφορά μόνο τον Παναθηναϊκό, αλλά και τις περσινές αναμετρήσεις του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό, στα Play Off της Β' Εθνικής.



"Αν με καλέσει ο εισαγγελέας θα τα πω όλα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όχι μόνο ξέρω τι έκανε πέρυσι ο ΠΑΟ, αλλά ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ - ΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ".

Αυτή η φράση αποδίδεται στον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μένει πλέον να διαπιστωθεί το πότε θα προκύψει αυτή η κλήση από την πλευρά του αθλητικού εισαγγελέα.

Βέβαια, θα πρέπει με ενδιαφέρον να περιμένουμε και την επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ ΟΦΗ που νομιμοποιείται με βάση το δημοσίευμα και τις φερόμενες τοποθετήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, να ζητήσει επισήμως, την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, αφού είναι αποδεδειγμένο με βάση και το βίντεο του αγώνα πως υπήρξαν λάθη διαιτητικά -κυρίως στο παιχνίδι των Σερρών- τα οποία αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

dokari

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο