Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010
Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για μια σημαντική γενική συνέλευση και το athleticradio.gr αποκαλύπτει τα ονόματα.

Όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2 οι δύο πρώην παράγοντες του ΟΦΗ επιστρέφουν στα διοικητικά δρώμενα της Κρητικής ομάδας. Οι Γιώργος Στεφανουδάκης και Αντώνης Κουτάντος δέχτηκαν την Πέμπτη κρούση από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλη Ξημέρη και απάντησαν αμέσως ναι.
 Αργότερα οι δύο άνδρες συνομίλησαν και με το Νίκο Μαχλά όπου του είπαν ότι θέτουν τους εαυτούς τους στην διάθεση του ΟΦΗ και την Παρασκευή αναμένεται να επικυρωθεί η είσοδος τους στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Ποιοι θα απαρτίζουν το νέο συμβούλιο
Σύμφωνα με πληροφορίες του Athletic Radio 104,2 είναι πολύ πιθανό το νέο συμβούλιο του ΟΦΗ να είναι 11μελες καθώς γίνονται συνεχώς επαφές και από το Νίκο Μαχλά με σκοπό να ενισχυθεί ο σύλλογος όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται σε διοικητικό επίπεδο.

Στο νέο Δ.Σ. του ΟΦΗ θα βρίσκονται οι Νίκος Μαχλάς, Γιώργος Καλουτσάκης, Γιώργος Στεφανουδάκης, Αντώνης Κουτάντος, Χρήστος Μιχαλόπουλος, Γιώργος Αμπαρτζάκης και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη που δεν αποκλείεται να είναι ξανά ο Βασίλης Ξημέρης.

Ανοικτό είναι ακόμα αν θα βρίσκεται στο νέο Δ.Σ. ο Μανώλης Βρέντζος ενώ σίγουρα εκτός θα βρίσκεται ο Αριστείδης Λεβεντάκης.

Πάντως οι επαφές και οι ζυμώσεις αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και την τελευταία στιγμή προκειμένου να συγκροτηθεί ένα ισχυρό Δ.Σ.

Πηγή: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο