Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Νίκος Μαχλάς σίγουρα είναι προβληματισμένος από την αδιαφορία που υπάρχει μέχρι τώρα. Τόσο από την πλευρά μερίδας του κόσμου του ΟΦΗ που παραμένει ασυγκίνητη στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας όσο και από την στάση του επιχειρηματικού κόσμου του Ηρακλείου.


Παρ' όλα αυτά μιλώντας με τους συνεργάτες του εμφανίζεται αμετακίνητος σε ότι έχει να κάνει με την δική του θέση στον ΟΦΗ. 

Δηλαδή δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την ομάδα και δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό του αυτή η σκέψη. Και όπως ο ίδιος λέει "η ομάδα δεν πρόκειται να πάει στο πρωτοδικείο". 

Εδώ οφείλουμε να προσθέσουμε ότι ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον ενδιαφέρει το... "προεδριλίκι" ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι από την στιγμή που υπάρχει... μηδαμινό ενδιαφέρον ο ίδιος δεν θα συνεχίσει να ηγείται της νέας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και έναν χρόνο.

Εξάλλου εδώ και έναν μήνα, από τις 28 Ιουλίου οπότε και ο ίδιος ανέλαβε καθήκοντα προέδρου στον ΟΦΗ δεν ενδιαφέρθηκε ουδείς άλλος πέραν του ίδιου, του Μανώλη Βρέντζου και του Χρήστου Μιχαλόπουλου.

Αυτοί οι τρεις ήταν που έτρεχαν όλα τα ζητήματα που αφορούν την Κρητική ομάδα και που ουσιαστικά ο ΟΦΗ φρόντιζε και μεταγραφές να κάνει αλλά και την υπόθεση του CAS να προχωράει.

Από την στιγμή που ξεκίνησε έναν αγώνα είναι αποφασισμένος όσο αντίξοες και αν είναι οι συνθήκες να τον συνεχίσει αρκεί να βρει στηρίγματα για αυτή του την προσπάθεια τόσο μέσα από τον επιχειρηματικό κόσμο όσο και από τους φιλάθλους.
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο