Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Την πίστη πως ο ΟΦΗ θα κερδίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα εξέφρασε ο Ανέστης Αγρίτης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του κρητικού συλλόγου. «Νομίζω όμως ότι η σύγκριση πρέπει να γίνει στο τελικό αποτέλεσμα που μπορεί να έχει η ομάδα μας και όλοι θέλουμε ο Ο.Φ.Η. να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 29χρονος επιθετικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αγρίτης :


Τη δουλειά που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Ο.Φ.Η.: 

«Όλοι οι παίκτες είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Η δουλειά που έχουμε κάνει είναι πολύ καλή. Όσο περνάει ο χρόνος αυτά που ζητάει ο προπονητής μας στο τομέα της τακτικής περνούν στο παιχνίδι μας. Όλοι δουλεύουμε με μεγάλη διάθεση και όρεξη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας».

Για το αν η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από την περσινή:

«Πράγματι η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από την περσινή. Το ρόστερ είναι πιο πλήρες. Στον Ο.Φ.Η. ήλθαν ποιοτικοί παίκτες που επίσης είναι και πολύ καλοί χαρακτήρες. Όλοι έχουν την ικανότητα να βοηθήσουν αμέσως την ομάδα μας κι αυτή είναι πολύ σημαντική λεπτομέρεια για τον Ο.Φ.Η. Νομίζω όμως ότι η σύγκριση πρέπει να γίνει στο τελικό αποτέλεσμα που μπορεί να έχει η ομάδα μας και όλοι θέλουμε ο Ο.Φ.Η. να επιστρέψει στη Super League».

Για το ποιες ομάδες πιστεύει ότι έχουν τις προϋποθέσεις για να διεκδικήσουν τις προνομιούχες θέσεις:

«Από τις ομάδες που μετέχουν στη Β εθνική, εκτός από τον Ο.Φ.Η., νομίζω ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Λεβαδειακός έχουν ενισχυθεί σημαντικά και θα διεκδικήσουν την άνοδο. Η ομάδα της Λιβαδειάς έχει κρατήσει μεγάλο μέρος από την περυσινή ομάδα και πήρε έτοιμους παίκτες. Ο Παναιτωλικός επίσης είναι ενισχυμένος και θα διεκδικήσει κι αυτός τις προνομιούχες θέσεις. Όμως θέλω να τονίσω ότι υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και φυσικά στη πορεία είναι πολύ πιθανόν όπως έγινε και πέρυσι να βγουν μπροστά και να θέλουν κάτι πολύ περισσότερο από μια καλή πορεία».

Για τη νοοτροπία του νικητή πρέπει να έχει μια ομάδα και οι παίκτες του Ο.Φ.Η.:

«Από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε προπονήσεις, ο κ. Χατζηνικολάου επισημαίνει την μεγάλη σημασία που έχει για τον ΟΦΗ να έχει στόχο τη νίκη όπου κι αν αγωνίζεται. Είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχει μια ομάδα που θέλει να κατακτήσει το τίτλο. Όλοι μέσα στην ομάδα καταλαβαίνουμε καλύτερα από τον καθένα τη νοοτροπία που πρέπει να έχουμε γιατί είναι γνωστό ότι ο ΟΦΗ έχει στόχο μόνο την άνοδο στη Super League. Όμως πιστεύω ότι αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια εμείς θα την δείξουμε με έργα μέσα στο γήπεδο».

Για τον κόσμο του Ο.Φ.Η. και τις σχέσεις που έχει μαζί του:

«Σίγουρα με ικανοποιεί που ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια που καταβάλω. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για τα θετικά τους σχόλια. Οι φίλαθλοι του Ο.Φ.Η. να είναι σίγουροι ότι μοναδικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα μας με όλες μου τις δυνάμεις ώστε φέτος να πετύχουμε αυτό που δεν μπορέσαμε πέρυσι».

Για τον τρόπο ζωής του ίδιο και της οικογένειάς του στο Ηράκλειο:

«Ο ερχομός μου στον Ο.Φ.Η. συνοδεύτηκε και με την γέννηση της κόρης μας. Είναι γεγονός που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Όλοι είμαστε πάρα πολύ καλά εδώ στο Ηράκλειο. Όπως σας είπα και πιο πάνω ο κόσμος σε κάθε ευκαιρία μας δείχνει την εκτίμηση του. Εύχομαι να έχουμε υγεία και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα μείνουμε πολλά χρόνια στον Ο.Φ.Η. και στο Ηράκλειο. Με την ευκαιρία θέλω ο κόσμος του Ο.Φ.Η. να γνωρίζει ότι όλοι οι παίκτες που είμαστε στον Ο.Φ.Η., είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει η ομάδα μας στη Super League. Εμείς τους θέλουμε ακόμη πιο μαζικά κοντά στον Ο.Φ.Η».


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο