Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Μανώλη Παπαματθαιάκη μίλησε στον Athletic Radio 104,2 σχολιάζοντας τον ΟΦΗ μετά το χθεσινό φιλικό.

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στον Μανόλη Χρονάκητόνισε ότι η ομάδα του Ηρακλείου διαθέτει φέτος καλύτερο ρόστερ σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο.

Όσον αφορά την εικόνα που παρουσίασε στο παιχνίδι με την ομάδα του, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επισήμανε ότι το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δείχνει να είναι «κοντή» ομάδα όπως την χαρακτήρισε ίσως να παίξει ρόλο σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. 



Για την εικόνα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν είναι κριτήριο για τον ΟΦΗ το παιχνίδι που έδωσε με εμάς. Πιστεύω καταρχήν ότι ο ΟΦΗ έχει γίνει «κοντή» ομάδα. Δεν υπάρχουν ψηλά παιδιά πέραν των Ψωμά, Λιαπάκη και Μπερτίν. Πιστεύω ότι αυτό θα παίξει ρόλο στα εκτός έδρας παιχνίδια»

Για τον ΟΦΗ: «Πιστεύω ότι υπάρχει καλύτερο ρόστερ σε σχέση με την περσινή περίοδο. Αυτός που μου έκανε εντύπωση ήταν ο Νικλητσιώτης. Έδωσε μια ζωντάνια στην ομάδα. Για να είμαι ειλικρινής δεν τρελάθηκα με τον Σοϊλέδη. Ο Γκουεί δείχνει ότι είναι παίκτης που έχει πολύ καλά τελειώματα και θα βοηθήσει σημαντικά. Αυτό που κρατάω ως αρνητικό είναι ότι δεν απάντησε στην πίεση μας. Όμως έχει ένα πραγματικά καλό ρόστερ όμως το ερωτηματικό που έχω είναι η διαχείριση τόσων καλών ποδοσφαιριστών θα δημιουργήσει ένα πρόβλημα».



Αναλυτικά η συνέντευξη του Μανώλη Παπαματθαιάκη στο www.athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο