Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε στις ακαδημίες του ΟΦΗ.

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου τόνισε ότι η μετακόμιση των ακαδημιών στο γήπεδο του Λίντο θα επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα για την ομάδα:«Ξεκινήσαμε το 2005 και τότε ο ΟΦΗ είχε στις ακαδημίες 20 παιδιά και τώρα φτάνουμε τα 400. Είχαμε πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο όμως πλέον είμαστε σε θέση να κάνουμε το δικό μας «σπίτι». Πιστεύω ότι μέσα στον χρόνο θα είμαστε σε θέση μετακομίσουμε στο γήπεδο του Λίντο και θα γίνει ένα «παλατάκι». Θα γίνει κάτι πολύ καλό και είμαι αισιόδοξος για τις ακαδημίες του ΟΦΗ».

Παράλληλα πρόσθεσε...
ότι στόχος είναι να δημιουργηθούν ακαδημίες του ΟΦΗ σε όλη την Κρήτη «βισκόμαστε σε συνεργασία με δήμους ώστε να δημιουργούνται ακαδημίες του ΟΦΗ. Στα σχέδια μας είναι να δημιουργηθεί μια ακαδημία του ΟΦΗ και στα Χανιά. Γενικά είμαστε σε επαφές συνεχώς ώστε να διευρυνθεί η ακαδημία του ΟΦΗ και να μπορέσει να έχει όσο το δυνατόν γίνεται μεγαλύτερη ανάπτυξη».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην συνολική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες λέγοντας ότι «υπάρχει μια κοινοπραξία ακαδημιών και ΠΑΕ. Είναι 14 προπονητές που εργάζονται στις ακαδημίες του ΟΦΗ. Θέλουμε να λειτουργήσουμε όπως οι ακαδημίες των μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού».

Επίσης αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον που δείχνει οΓιάννης Χατζηνικολάου για την οργάνωση των ακαδημιών του ΟΦΗ: «Θέλω να πω ότι ο κύριος Χατζηνικολάου δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τις ακαδημίες από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα προπονητή στον ΟΦΗ. Φέτος σκοπεύουμε να βρεθούν στο εξωτερικό προπονητές της ακαδημίας του ΟΦΗ ώστε να επιμορφωθούν και να υπάρχει καλύτερη αποδοτικότητα στην δουλειά».
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο