Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010
Εντεκαμελές θα είναι το νέο διοικητικό συμβόλαιο της ΠΑΕ ΟΦΗ το οποίο θα απαρτίζεται από τέσσερα νέα πρόσωπα.


Εντεκαμελές θα είναι όπως αποφασίστηκε το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο Νίκος Τσακαλάκης έδειξε ενδιαφέρον την τελευταία στιγμή και θα βρίσκεται στη διοίκηση του ΟΦΗ και μαζί με τους Αντώνη Κουτάντο, Ντίνο Μανταδάκη καιΓιώργο Στεφανουδάκη θα είναι τα τέσσερα νέα πρόσωπα. Το υπόλοιπο Δ.Σ θα απαρτίζεται από τους Νίκο Μαχλά, Χρήστο Μιχαλόπουλο, Γιώργο Καλουτσάκη, Βασίλη Ξημέρη, Ανδρέα Μανουσάκη, Λευτερη Κουγιουμτζή και Γιώργο Αμπαρτζάκη.


Μαχλάς: "Προσπάθεια από όλους"
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς πήρε πρώτος τον λόγο όπου και είπε τα εξής:
"Πιστεύω ότι έγιναν οι καλύτερες  δυνατές μεταγραφές. Χρειαζόμαστε μεγάλη δύναμη και μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε εδώ για να αποδείξομε ότι πάμε για πρωταθλημα και να μην αφήσουμε κανέναν να μας στερήσει αυτή τη δυνατότητα.  Από τη Δευτέρα αρχίζουμε δουλεία, εύχομαι να είμαστε δυνατοί. Χρειάζεται προσπάθεια από όλους. Μόλις τελείωσει η διαδικασία θα ενημερώσουμε για τα οικονομικά της ομάδας. Ευχαριστώ όλους σας. Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα δεν θα σας το κρύψω.Αυτή η ομάδα έχει ιστορία και χρειαζόμαστε βοήθεια απ'όλους σας."

Ο Γιώργος Στεφανουδάκης πήρε στην συνέχεια το λόγο όπου και τόνισε:
"Ακούσαμε τον πρόεδρο. Είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει όλους μας. Πραγματικά σημείο αναφοράς για το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε όλοι εμείς να μην είμαστε μαζί του. Θα σταθούμε δίπλα του. Πραγματικά δεν ξέρω και δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει. Έκανε τον αγώνα του ο δήμαρχος που έδωσε ότι μπορούσε. . Όλοι θα παλέψουμε για το καλό της ομάδας. Ελπίζω όλα να πάνε καλά."

Αυγενάκης: "Εχουμε πονέσει και δακρύσει όλοι για αυτή την ομάδα"
Ο Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε ότι η ομάδα θα είναι ποιο δυνατή φέτος τονίζοντας:
"Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους σας. Η επόμενη περίοδος δεν θα βρει τον ΟΦΗ να δέχεται ότι έγινε πέρσι. Αυτή η διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να πετύχει. Καλή τύχη στον Νίκο που ότι και να πούμε είναι λίγο. Εχουμε πονέσει και δακρύσει όλοι για αυτή την ομάδα."

Ξημέρης: "Χρειαζόμαστε στήριξη το ταμείο είναι 0!"
"Όλοι να σταθούμε δίπλα στον ΟΦΗ για το καλό της ομάδας. Το ταμείο της ομάδας είναι 0. Όλοι αυτοί που είμαστε στην ομάδα την αγαπάμε αλλά οι τσέπες μας δεν είναι γεμάτες.Πρώτον Χρειαζόμαστε τη δική σας στήριξη. Υπάρχουν αδιάθετες 300.000 μετοχές. Αν αυτές είχαν διατεθεί θα είχαμε επιπλέον έσοδα 400.000-500.000 ευρώ. Ο δήμαρχος πέρσι βοήθησε στους χορηγούς και ελπίζω να γίνει και αυτό φέτος. Τρίτον πρέπει να διατεθούν όλα τα διαρκείας. Έχουν γίνει επαφές με Ηρακλειώτες επιχειρηματίες και πιστεύω να βοηθήσουν."

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο