Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Γιώργος Στεφανουδάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το καθήκον του και το Νίκο Μαχλά.

Ο γιατρός του ΟΦΗ και μόνιμος εργάτης του συλλόγου φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Μεσημέρι» με τον Μανόλη Χρονάκη και αναφέρθηκε στο κάλεσμα που του έγινε για να βοηθήσει τον σύλλογο.

Ο κύριος Στεφανουδάκης αναφέρθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ που το χαρακτήρισε μάλιστα «συμβούλιο επιστράτευσης» θέλοντας να δείξει με αυτόν τον τρόπο την συμμετοχή και τον αγώνα που ξεκινάει.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Στεφανουδάκη στον Athletic Radio 104,2:


Για την είσοδο του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Αυτήν την στιγμή πάμε να φτιάξουμε ένα συμβούλιο επιστράτευσης. Ο ΟΦΗ χρειάζεται αυτήν την στιγμή λεφτά. Ο καθένας μας βάζει ότι μπορεί. Εγώ μπορούσα να βάλω 50.000 ευρώ τα έβαλα. Ο Νίκος Μαχλάς είναι μια τεράστια προσωπικότητα που θέτει τον εαυτό του στην διάθεση του ΟΦΗ και είναι συγκινητική η προσπάθεια που κάνει. Ο Γιάννης Κουράκης έκανε αυτό που μπορούσε».

Για τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν:«Πιστεύω ότι αυτές τις χαλεπές ημέρες μια ομάδα χωρίς έναν σταθερό επενδυτή και ιδιοκτήτη, μπορεί να προχωρήσει. Δεν νομίζω ότι με το να βγάζουμε συνεχώς συμβούλια θα βρεθεί η λύση».

Για το Νίκο Μαχλά: «Όλοι είμαστε «στρατιώτες» αυτής της ομάδας. Αυτό που με συγκινεί είναι ότι βλέπω τον Μαχλά να τρέχει και έχει συνδέσει τον εαυτό του με τον ΟΦΗ. Κανένας μας δεν είναι ιδιοκτήτης και όλοι μαζί πρέπει να βρούμε μια λύση».
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο