Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Αντώνης Κουτάντος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το νέο Δ.Σ. του ΟΦΗ και την προσπάθεια που ξεκινάει.

Ο έμπειρος παράγοντας που επιστρέφει στο Δ.Σ. της ομάδας του Ηρακλείου είπε αρχικά μιλώντας στον Μανόλη Χρονάκη ότι «κανένας δεν είναι «Κροίσος» από αυτούς που μπαίνουν στο συμβούλιο. Μακάρι να είχαμε εκατομμύρια για να τα βάζαμε στον ΟΦΗ. Αποδέχτηκα την πρόταση για να βοηθήσω το Νίκο Μαχλά και πραγματικά του βγάζω το καπέλο. Ασχολείται όλη την μέρα και αγαπάει τον ΟΦΗ υπερβολικά. Ο ΟΦΗ είναι η «καψούρα» μας και η λατρεία μας».

Παράλληλα ο Αντώνης Κουτάντος μιλώντας
με αρκετή δόση ειλικρίνειας ότι όσοι αγαπούν τον ΟΦΗ το δείχνουν εμπράκτως «δεν κακίζουμε τον κόσμο γιατί υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Κανένας δεν μπορεί να έχει παράπονο. Φαίνονται αυτοί που αγαπούν τον ΟΦΗ. Είναι λίγοι και μετρημένοι. Ειδικά στο Ηράκλειο. Για να μιλάμε με την γλώσσα της αλήθειας».

Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι μοναδικός δρόμος για τον ΟΦΗ είναι η άνοδος στην Σούπερ Λίγκα «να βοηθήσουμε όλοι μαζί για να βγει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Η μόνη σωτηρία του ΟΦΗ είναι η άνοδος. Αν δεν βγούμε, μετά σε βλέπουν ως ομάδα Β΄ Εθνικής ενώ οικονομικά διαλυόμαστε».
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο