Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010
Η Μεγάλη Παρασκευή είναι ημέρα του Θείου Δράματος, όμως για τον ΟΦΗ μπορεί πραγματικά να αποδειχθεί μεγάλη, αν κατορθώσει να βγει ενωμένος και δυνατός, αλλά και με λύσεις, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει και που έχουν ως βασικό τους άξονα το οικονομικό.
Ο Νίκος Μαχλάς έχει ήδη κάνει τις επαφές του, ο Γιάννης Κουράκης έχει δώσει και εκείνος τις μάχες του και πλέον ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΟΦΗ δεν πρόκειται να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του. Η κραυγή αγωνίας που θα εκπέμψει για το μέλλον της ομάδας, αν δεν σπεύσει ο κόσμος να την αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο, θα προκαλέσει αίσθηση.



Χωρίς υπερβολές, ο Μαχλάς θεωρεί πως δεν μπορεί ο ίδιος μόνος του να καταφέρει τίποτα. Το είχε ξεκαθαρίσει μιλώντας στο Dokari, το έχει ξεκαθαρίσει σε συνεργάτες, ντόπιους επιχειρηματίες, θα το ξεκαθαρίσει και προς τον κόσμο.

Γιατί, κακά τα ψέματα, με 1.400 διαρκείας, τη στιγμή που ως στόχος έχουν τεθεί τα 5.000 ο ΟΦΗ δεν μπορεί να πάει πουθενά. Και μην ξεχνάει κανείς πως υπάρχει και ένα υπόλοιπο 400.000 ευρώ σε μετοχές που δεν έχουν ακόμη βρει κατόχους από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Από την άλλη, θα αναρωτηθεί κανείς. Είναι δυνατόν ο απελευθερωμένος ΟΦΗ να μην μπορεί να βρει έναν ή δύο τρεις επενδυτές να σηκώσουν το βάρος μιας ομάδας, που μπορεί να γίνουν οι μεγαλομέτοχοί της με ένα ποσό της τάξεως του 1.5 εκ. ευρώ; Και όμως είναι... Και γι' αυτό ο Μαχλάς, θα κάνει ξεκάθαρη έκκληση προς κάθε κατεύθυνση, ανοίγοντας μάλιστα διάπλατα το δρόμο προς την επόμενη μέρα. Με ή χωρίς αυτόν στο τιμόνι...
Προς το παρών πάντως, ο Μαχλάς θα παραμείνει στην προεδρία της ΠΑΕ, αφού είχαμε γράψει και όταν πήρε στα χέρια του το τιμόνο πως δεν υπάρχει μονιμότερο του προσωρινού. Στο Δ.Σ. της ΠΑΕ θα μπουν οι Αντώνης Κουτάντος και πιθανότατα ο Γιώργος Στεφανουδάκης, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.
Πηγη: Dokari.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο