Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Μετά απο αίτημα της Κρητικής ομάδας, ο αγώνας της Κυριακής, μεταξύ των ομάδων Φίλλιπου Βέροιας και ΟΦΗ, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, μετατέθηκε στις 12 το μεσημέρι.
Στα αγωνιστικά ο Β.Βλάχος, βλέπει με ικανοποίηση τον Π.Τσεκιρτζόγλου να επιστρέφει στις προπονήσεις, ενω ερωτηματικό, παραμένει ο Σουφλιάς.Ο υψηλόσωμος παίκτης που έχει ενοχλήσεις στα  πόδια του, έκανε σήμερα ένεση στο ιατρείο του κ.Στεφανουδάκη, και τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να εκτιμηθεί η κατάστασή του.ΟΠαναγάκης αντιμετωπίζει κι αυτός το γνωστό πρόβλημα τραυματισμού (κάταγμα κόπωσης), αλλά δεν θα τον εμποδίσει για να αγωνιστεί.
Σπύρος Μουρτος:"Διπλό στην Βέροια"
Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ για την φετινή σαιζόν, ο Σπύρος Μούρτος,
 (ο οποίος  είναι γεμάτος χαρά, γιατί απο σήμερα βρισκονται στο Ηράκλειο οι γονείς του), μας δήλωσε:
-Για την πόλη του Ηρακλείου: "Όλα είναι πολύ καλά.Το Ηράκλειο προσφέρει τα πάντα, ενω είναι πολύ όμορφη πόλη.
-Για τον αγώνα της πρεμιέρας: "Μπορεί να νικήσαμε, πρέπει όμως να βελτιωθούμε στην άμυνα.Κι αυτό χωρίς να υποτιμήσουμε την Καλαμαριά, που πρόκειται για μια ιστορική ομάδα, αλλά και απο τις καλές ομάδες της κατηγορίας, δεν μπορούμε όμως να βγάλομε ασφαλή συμπεράσματα.Το σίγουρο είναι οτι πρέπι να βελτιωθούμε".
-Για τον αγώνα της Κυριακής: "Ξέρομε οτι η ομάδα της Βέροιας, διαθέτει δυνατή έδρα.δεν μας ξεγελά το γεγονός οτι προέρχεται εσχάτως, απο την Γ΄Εθνική.Ο ΟΦΗ δεν υποτιμά κανένα αντίπαλο.Εμείς όμως έχομε αποκλειστικό σκοπό την νίκη".

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο